Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Acer Predator PH317-52-77T8, laptop cu rată de refresh ridicată

Laptopul Acer Predator PH317-52-77T8 are o construcție destul de solidă și ventilatoare destul de mari, motiv pentru care nu poate fi atât de subțire. Sunt mai multe categorii de laptopuri la prețuri diverse, motiv pentru care se adresează doar anumitor utilizatori. Cele mai scumpe laptopuri sunt cele de gaming și premium cu carcasă subțire. Bineînțeles, configurația joacă un rol foarte important, iar noul Core i7 e perfect pentru gaming pentru că are 6 nuclee în loc de 4 nuclee. Doar în jocuri se vor vedea diferențe de performanță pentru că se folosesc de toate nucleele.

În loc de hard disc, acest laptop are un SSD destul de mare care e destul de performant și nu mai trebuie să-l înlocuiți cum se întâmplă în cazul altor modele. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Procesorul Core i7-8750H a fost lansat anul trecut însă a ajuns doar anul următor pe majoritatea laptopurilor de gaming. Modelele office au procesoare diferită pentru că utilizatorii vor o autonomie mai bună și nu au nevoie de atâtea nuclee. Această categorie de laptopuri are o tastatură iluminată colorate, iar la unele poate fi chiar și RGB (pe mai multe culori).

Ecranul e important și mulți utilizatori preferă cele IPS peste cele clasice datorită caracteristicilor tehnice foarte bune. Generațiile anterioare nu avea un timp de răspuns atât de mic și o rată de refresh de până la 144Hz. Din păcate, acestea nu au ajung pe laptopurile office, eventual doar pe cele multimedia.

Păreri pro și contra

Ecranul iasă în evidență pentru că oferă unghiuri de vizibilitate mai bune, o luminozitate superioară, rezoluție mare și contrast generos. Componentele hardware sunt conform pieței, dar pentru performanțe ceva mai bune în jocuri, vă puteți gândi și la un GTX 1060. Chiar dacă are dimensiuni generoase, poate fi transportat mai ușor decât un PC, iar pentru a vă juca aveți nevoie doar de un mouse și o pereche de căști. Are aceleași dotări ca oricare alt laptop, însă nu veți avea acea unitate optică ci va trebuie să copiați datele cu ajutorul unui stick USB.

Acer Predator PH317-52-77T8 are un hardware care poate fi îmbunătățit însă eu consider că doar 16GB de RAM ar fi de folos în anumite jocuri. Laptopul suportă încă un SSD dacă vă gândiți să extindeți spațiul sau poate doar vă doriți două medii de stocare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu