Acer Predator PH317-52-77DS, laptop negru special creat pentru jocuri

Cele mai multe laptopuri de pe piață sunt echipate cu placă video dedicată, însă cele pentru jocuri au componente ceva mai bune iar placa video poate fi chiar și GTX 1060. Acer Predator PH317-52-77DS arată bine chiar și negru complet, iar touchpadul și tastatura sunt bine evidențiate datorită culorii roșii. Tastatura iluminată e o dotare standard a laptopurilor de gaming și poate fi oprită pe timp de zi dacă nu aveți nevoie de ea. În funcție de model, tastatura poate fi pe o singură culoare (roșu) sau chiar RGB.

Un laptop de 17 inci va fi apreciat de mulți utilizatori pentru că oferă o imagine mai generoasă și veți observa mai multe detalii. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Chiar și noul Core i5 e foarte performant, însă dacă vă doriți un laptop care să-l folosiți mai mulți ani, atunci alegeți cel mai bun laptop disponibil. Bineînțeles, aveți o limită de buget, motiv pentru care alegeți configurația în funcție de ce jocuri veți rula. Spațiul de stocare nu e o problemă pentru acesta pentru că are un hard disc, iar sistemul de operare și aplicațiile pot fi puse pe SSD pentru a rula mai rapid.

Alte laptopuri de gaming oferă și o ieșire DisplayPort pentru a conecta un monitor suplimentare dar consider că e de ajuns acel HDMI.

Păreri pro și contra

Aș alege acest laptop pentru că are cel mai avansat procesor pentru laptopuri și nu veți vedea prea curând un înlocuitor pentru că are 6 nuclee. Placa video dedicată e una ideală pentru jocuri și aplicații de editare video, iar ea e mult peste GTX 1050. Două medii de stocare sunt mai bune decât unul singur în special dacă sunt diferite – SSD și HDD. Majoritatea laptopurilor de gaming au ecran IPS pentru că imaginea e mai luminoasă, iar unghiurile vizibilitate au crescut semnificativ.

Acer Predator PH317-52-77DS nu se poate lăuda cu o autonomie foarte mare și așa e în cazul acestor laptopuri pentru că hardware-ul lor are un consum mai mare de energie. E vorba de un laptop cu greutate destul de mare însă nu sunt mult care au 2.8 kg, iar generațiile precedente depășeau chiar și 3 kg.

Te-ar mai putea interesa