Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Acer Predator PH317-52-76E1, laptop cu cel mai avansat procesor

Laptopul Acer Predator PH317-52-76E1 e destul de cunoscut pentru că are un hardware modern și care nu necesită multe îmbunătățiri. Pe viitor vă puteți gândi la o memorie în plus pe lângă cea existentă, dar nu ar avea sens să depășiți cei 16GB de RAM. Probabil vă întrebați de ce să alegeți pe acesta și nu pe unul cu ecran de 15 inci. Ei bine, un ecran mai mare oferă o experiență mai plăcută indiferent ce veți face pe el și detaliile devin mai vizibile pe un ecran de 17 inci, la care se adaugă și rata de refresh generoasă – 144 Hz.

Chiar dacă designul exterior nu a fost schimbat, la interior avem unul dintre cele mai bune procesoare de pe piață și prea repede nu vom vedea un înlocuitor pentru că acesta are 6 nuclee. Deci se poate compara cu procesoarele de pe platformele desktop. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Laptopurile recent lansate sunt conforme cu cerințele actualelor jocuri, dar e loc de mai bine dacă e să le comparăm cu PC-uri. În cazul unui laptop nu mai aveți de-a face cu un monitor sau prea multe cabluri. Un mouse de gaming e obligatoriu pentru el pentru un plus de precizie și veți lucra mai bine la birou. Touchpadul devine util doar când călătoriți și țineți laptopul pe genunchi.

Păreri pro și contra

Un procesor avansat vă poate ajuta în multe jocuri și de multe iru nu e nevoie de o placă video foarte scumpă. Pe acesta avem o placă grafică populară pentru că am mai văzut-o pe multe laptopuri – GTX 1050 Ti. Aceasta poate să ruleze orice joc însă detaliile depind de jocul ales pentru că unele nu sunt optimizate prea bine. Îmi plac laptopurile cu două tipuri de medii de stocare – SSD și HDD, datorită performanțelor superioare și capacității de stocare generoase.

Acer Predator PH317-52-76E1 reprezintă o soluție bună și pentru utilizatorii office/multimedia care vor un laptop care să arate bine și să prezinte dotări excelente. Totuși, ecranul cu 144Hz iasă în evidență doar în jocuri unde obțineți mult peste 60fps-uri.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu