Acer Predator PH317-52-72YW, laptop cu ecran mare și cu placă video performantă

Acer Predator PH317-52-72YW se adresează celor pasionați de gaming și nu numai deoarece are configurație mai avansată și o construcție specială datorită sistemului de răcire mai bun. E vorba de un sistem de răcire cu două ventilatoare, unul pentru placa video și celălalt e pentru procesor. Astfel, performanțele se mențin constante multe ore și trebuie evitate laptopuri cu numai un cooler, acestea sunt destul de puține. Vă puteți gândi și la un cooling stand pentru acesta care nu costă foarte mult.

Laptopul e destul de mare și se vede că e ceva mai mult spațiu în jurul tastaturii decât la variantele de 15 inci. Un ecran mare oferă un spațiu de lucru mai bun și experiența din jocuri e mai plăcută. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Un hard disc oferă suficient spațiu pentru a stoca toate fișierele media, iar SSD-ul actual e perfect pentru sistemul de operare care urmează a fi instalat. Aici mă refer la Windows 10 care îl recomand pentru că oferă driverele necesare (prin update) sau le puteți instala manual dacă nu sunt ultimele versiuni. Laptopurile de jocuri suportă memorie RAM la frecvență mai mare decât cele office sau cele din generațiile precedente, motiv pentru care veți obține performanțe mai bune. Nu aveți nevoie de 32GB chiar dacă suportă această capacitate, însă voi decideți cât aveți nevoie.

Păreri pro și contra

Aveți destul de multe motive pentru a-l alege: procesor avansat, spațiu de stocare mare, sistemul de operare aplicațiile pornesc rapid dacă le puneți pe SSD. Placa video numită GeForce GTX 1060 e apreciată de tot mai mulți gameri în special dacă vine cu noul Core i7 care are 6 nuclee. Aceste laptopuri nu sunt chiar atât de scumpe pentru că avem Linux instalat și depinde de brandul care le oferă.

Acer Predator PH317-52-72YW nu are o autonomie lucru mare pentru că discutăm de un laptop avansat cu un hardware apropiat de cel care îl vedem pe PC. Pe de altă parte, vom vedea că majoritatea jocurilor vor rula cu detalii ridicate sau chiar maxime. Placa video e destul de importantă pentru anumite titluri, dar e bine să aveți și 16GB.

Te-ar mai putea interesa