Acer Predator Helios 300 PH317-53, laptop de jocuri cu RTX

Laptopuri Acer Predator Helios 300 PH317-53 vin la preţuri tot mai accesibile, iar din această cauză sunt tot mai populare. Faţă de modele de gaming de la alte branduri acest laptop vine în plus cu grafică Ray Tracing, procesor i7-9750H, portabilitate bună şi ecran cu refresh la 144 Hz. Putem spune că e o alternativă de 17,3 inci la acest HP Omen, iar greutatea de 2,9 kg nu îl face cu mult mai greu.

Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani priim un laptop care se prezintă bine dpdv estetic şi funcţional. DIn poza de alături vedeţi că are un design „cuminte” şi că doar logoul Predator de pe spate şi de sub ecran îl trădează că de fapt e un laptop foarte rapid.


Păreri pro şi contra

Procesorul six core i7-9750H alături de cipul grfic RTX 2070/2060 fac laptopul foarte bun la jocuri, dar şi la aplicaţii CAD (pentru cei interesaţi de proiectare). În acest sens are porturi HDMI (producătorul nu menţionează versiunea, dar bănuiesc că e vorba despre 2.0) şi Mini Display Port… printre altele.
Portabilitatea acestui notebook PC e una foarte bună prin faptul că are o greutate de circa 2,9kg şi o baterie care ţine până în 6 ore.
Ecranul acestui model e unul de 17,3 inci cu rezoluţie 1920×1080 pixeli, panel IPS şi strat anti-glare aşa încât lumina să nu se reflecte de pe suprafaţa sa. Cei mai mulţi vor aprecia la acest laptop faptul că are un ecran extrem de rapid cu 144 Hz.
Din păcate nu vine cu Windows, dar are o distribuţie Linux aşa încât să vedeţi că laptopul porneşte. Eu recomand să instalaţi Windows 10 cu driverele de pe site-ul producătorului.

Un astfel de laptop e un excelent desktop replacement deoarece vine cu toată puterea de care aveţi nevoie şi cu portabilitate. În rândurile de mai sus am menţionat câteva dintre caracteristicile tehnice ale acestui dispozitiv, dar trebuie ştiut că e disponibil în mai multe variaţii.

Te-ar mai putea interesa