Acer Predator Helios 300 PH317-52-79SN, laptop de gaming cu ecran IPS

Laptopurile de 17 inci de gaming au preț ceva mai piperat comparativ cu cele de 15 inci deoarece dispun de o construcție mai bună și un ecran perfect ca diagonală. Acer Predator Helios 300 PH317-52-79SN face parte din noua generație și se poate concluziona acest lucru din faptul ca are cel mai nou i7 cu 6 nuclee. Arată la fel ca restul modelelor din seria Helios 300, doar că la interior avem componente chiar avansate.

Laptopurile mai mari oferă mai multe posibilități de upgrade, cum ar fi un SSD suplimentar și nu ma refer neapărat la cel de tip M.2. Oricum, nu aveți ce să mai upgradați la acest capitol pentru că oferă mult spațiu de stocare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Ecranele IPS au avansat destul de mult și oferă o imagine standard 1080p, dar și restul caracteristicilor sunt foarte importante (timp de răspuns, refresh, unghiuri de vizibilitate). Totuși, în funcție de alegere acestea pot să difere puțin, adică cele cu 144 Hz sunt doar pe variante mult mai scumpe.

Din păcate nu există și o alternativă la acest i7 din partea AMD. Poate că anul viitor vom vedea procesoare mai multe pe laptopurile profesionale gaming. Memoria RAM poate fi îmbunătățită la cel mult 32GB dar multe jocuri se mișcă excelent cu numai 16GB. Nu neglijați SSDurile pentru ca au viteze superioare HDDurilor, motiv pentru care sistemul de operare și jocurile trebuiesc puse pe ele.

Păreri pro și contra

L-aș alege pe acesta datorită ecranului pentru că e destul de mare trecerea de la un monitor la un ecran de laptop. În funcție de alegerea făcută, ecranul laptopului poate oferi caracteristici tehnice foarte bune. Placa video GTX 1050 Ti se descurcă bine împreună cu i7-8750H în majoritatea situațiilor și poate că nu vreți să jucați cele mai noi titluri la detalii cât mai mari.

Plăcile video ca GTX 1070 si GTX 1080 pot influența destul de mult prețul laptopului, iar o mulțime jocuri se folosesc mai mult de procesor. Acest Acer PH317-52-79SN ar trebui sa fie prima opțiune pentru că arată bine, răcire cu două coolere Dual-Fan cu AeroBlade 3D, tastatură iluminată pe roșu.

Te-ar mai putea interesa