Acer Predator Helios 300 PH317-52-77C0, IPS de 17 inci cu imagine 1080p

Laptopurile de 17 inci cum e și acest Acer Predator Helios 300 PH317-52-77C0 sunt perfecte pentru cei care au avut un PC și nu se pot obișnui cu ecran de 15 inci. Diferența de preț e vizibilă dacă e să-l comparăm cu variante mai mici, dar eu consider că merită pentru că veți avea o imagine cu detalii mai vizibile și mai mult spațiu de lucru. Laptopul poate fi folosit pentru orice deoarece e echipat cu dotări bune și folositoare chiar și pentru mediul office. Arată foarte bine pe negru și pentru cei care vor ceva diferit, seria Helios 300 oferă și modele pe alb.

Tastele WASD sunt bine evidențiate chiar și tastatura iluminată oprită, însă tot mai multe serii prezintă această caracteristică. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Noul Core i7 are mai multe nuclee, astfel performanțele cresc semnificativ și chiar nu veți simți prea curând nevoia unui nou upgrade. Plăcile video integrate sunt bune dacă vreți o autonomie bună, însă pentru jocuri aveți cea dedicată. Un laptop cu un GTX 1060 poate costa destul de mult, însă diferențele pot fi văzute ușor pentru că se pot alege multe setări.

Are o construcție solidă și un sistem de răcire eficient cu două ventilatoare, iar eu aș evita laptopurile foarte compacte pentru că temperaturile interioare sunt cam mari.

Păreri pro și contra

Avem un IPS de ultimă generație care e perfect pentru gaming și pot fi de 144Hz, iasă în evidență doar dacă configurația poate să scoată peste 100 fps-uri. Multe jocuri nu au nevoie de mai mult de 16GB RAM, iar acest upgrade v-ar costa destul de mult pentru că trebuie să înlocuiți actuala memorie. Sunetul oferit de un laptop ca acesta e mult superior altor serii pentru că pe lângă difuzoarele stereo, acesta are și un subwoofer.

Acer PH317-52-77C0 costă puțin pentru că nu are Windows 10, ci un sistem de operare gratuit – Linux. Îmi place că noile laptopuri suportă acel SSD de tip M.2 care e ceva mai rapid decât cel clasic (datorită suportului NVMe). Bineînțeles, mai există și serii mai avansate Predator dar nu oferă mult mai mult decât acesta.

Te-ar mai putea interesa