Acer Predator Helios 300 PH317-52-72RB, laptop cu ecran de 17 inci

Sunt laptopuri de gaming cu ecran normal și cu ecran de 17 inci, însă diferența de preț e vizibilă. Acer Predator Helios 300 PH317-52-72RB oferă o construcție solidă cu evacuare prin spate pentru ca aerul cald evacuat să nu fie supărător în timpul sesiunilor de gaming. Un display mare e ceva mai apropiat de cel al unui monitor și veți vedea mai bine numeroasele detalii pentru că rezoluția e Full HD. Nu a fost construit pentru a fi portabil, ci pentru a oferi performanțe decente în buget și chiar e competitiv pe piață alături de cele cu ecran de 15 inci.

Designul negru e tipic laptopurilor de gaming, dar și tastatura iluminată pe roșu. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesorul de pe acesta e cele mai avansat și e vorba de i7-8750H, dar mai există și Core i9 pe serii foarte avansate, dar nu are sens cât timp ecranul nu e 4K. Un procesor cu 6 nuclee e de ajuns pentru o mulțime dintre voi pentru că doar jocuri pot să ceară atâta performanță, iar pentru mai multe fps-uri în jocuri sau detalii, e necesar un laptop cu o placă video ca GTX 1060 pentru că pe actualul model e GTX 1050 Ti care e destul de bună.

Păreri pro și contra

Sistemul audio al laptopului dispune de un subwoofer incorporat care oferă un efect audio cu bass plăcut. Ecranul IPS e conceput pentru gaming dar nu e unul cu refresh atât de mare cum am văzut pe altele (mă refer la cele de 144 MHz). Atunci când alegeți un laptop de gaming nu vă uitați la greutate, pentru că trebuie să fie un laptop performant și solid. E echipat cu o tastatură foarte plăcută, iar tastele WASD sunt ceva mai bine evidențiate pentru că sunt cele mai des utilizate în jocuri. Răcirea e foarte bună la această serie dar sunt serii chiar mai avansate din câteva puncte de vedere.

Acer Predator PH317-52-72RB nu oferă DisplayPort ca și alte serii, deci veți putea conecta doar un singur monitor sau televizor pe acesta pentru multitasking ori pentru a vedea un anumit conținut la rezoluție mai mare.

Te-ar mai putea interesa