Acer Predator Helios 300 PH317-51-79Y7, laptop de 17.3 inci

Laptopul Acer Predator Helios 300 PH317-51-79Y7 reprezintă o soluție gaming atractivă ținând cont că are un ecran de 17.3 inci și o configurație care face față multor jocuri. Chiar dacă e ceva mai mare decât varianta de 15 inci, sunt numai 2 sloturi pentru memorie RAM și doar unul e liber. Dacă considerați că 8GB nu e de ajuns, atunci puteți lua în calcul acest upgrade pentru eventuale aplicații sau jocuri. Jocurile din 2017 cer destul de multe resurse pentru a fi rulate la detalii maxime, dar poate că voi vă mulțumiți cu detalii medii.

Varianta cu ecran mai mare de mai jos arată cam la fel ca și restul, doar că în jurul tastaturii veți observa ceva mai mult spațiu. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Componentele sunt destul de populare pentru că le-am văzut pe destul de multe laptopuri performante. Mă refer la modelul Core i7-7700HQ care e mult peste unul de tip U, dar nu și dacă îl comparăm cu seria Kaby Lake R (care oferă mai multe nuclee). Aceasta e și cea mai importantă componentă și chiar nu trebuie neglijată.

Restul componentelor sunt importante atunci când vreți să faceți mai multe pe el – viziona de conținut video, jocuri, editare etc. Mă refer la placa video dedicată GTX 1050Ti care e mult peste cea integrată de la procesor și e cu 25% mai bună decât varianta simplă.

Păreri pro și contra

Un laptop cu ecran mai mare e mai atractiv în special dacă îl veți folosi doar pe birou. Are o construcție la fel de reușită ca și restul modelelor din serie (indiferent de diagonală). Tastatura iluminată devine utilă atunci când nu vreți să țineți o lampă pe birou în timp ce lucrați pe el sau vă jucați. Performanțele sunt foarte bune și nu e necesar un cooling stand cât timp are evacuare prin spate.

Sistemul de răcire e foarte important atunci când vreți să vă jucați mai multe ore, iar Acer PH317-51-79Y7 beneficiază de cele mai recente tehnologii. Cu siguranță, un laptop nu se compară cu un desktop la anumite capitole, dar nici desktopuri de gaming nu mai sunt accesibile cum au fost cândva.

Te-ar mai putea interesa