Acer Predator Helios 300 PH317-51-79VX, laptop de 17 inci cu GTX 1060

Laptopurile de gaming au devenit ceva mai atractive ca preț și arată foarte bine, iar Acer Predator Helios 300 PH317-51-79VX e o alegere foarte bună dacă vă plac variantele de 17 inci. Îl recomand oricui deoarece are placa video GTX 1060 care e mult peste variantele GTX 1050 clasic și Ti, dar cred că știți deja asta. Aceasta e cea mai accesibilă subserie de gaming Predator, dar pot fi variante ceva mai avansate dacă vă permite bugetul.

Din poza de jos se vede foarte bine laptopul, dar e prezentat și în multe clipuri video. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Componentele hardware ale acestui laptop sunt create pentru sarcini destul de avansate: Core i7-7700HQ, 16GB RAM, SSD de 256GB și GTX 1060 de 6GB. Pot spune că veți juca orice joc la detalii medii cu destule fps-uri, dar pot fi jocuri care vor rula la detalii și mai bune. După cum bine știți unele jocuri se folosesc mai mult de procesor, dar nu trebuie să neglijăm restul componentelor.

Laptopurile suportă destul de multă memorie RAM chiar dacă au doar două sloturi, dar pot spune că nu e nevoie de mai mult de 16GB. Se poate conecta rapid la internet și viteza de transfer e destul de mare dacă aveți un router wireless performant, dar și semnalul e foarte important.

Laptopuri create pentru jocuri și nu numai, au componente cu un consum mai mare de energie, de aceea autonomia laptopului nu e foarte mare. Poate că-l veți folosi mai mult pe birou, deci va fi conectat la priză mai tot timpul.

Păreri pro și contra

Construcția sa e una rigidă și veți găsi destul de multe porturi pe lateral pentru conectare numeroaselor periferice. Apreciez un astfel de laptop deoarece nu mai necesită upgrade-uri și chiar e o alternativă la un PC. Ar fi fost ceva mai scump dacă ar fi avut Windows 10 preinstalat, dar și așa se poate instala rapid și ușor cu un stick USB 3.0.

Acer Predator PH317-51-79VX nu e prea portabil și compact deoarece are un sistem de răcire eficient, iar dacă vă interesează portabilitatea, atunci optați pentru laptopurile multimedia.

Te-ar mai putea interesa