Acer Predator Helios 300 PH317-51-76A3, laptop de 17.3 inci

Acer Predator Helios 300 PH317-51-76A3 a fost creat pentru cei pasionați de jocuri și nu numai. Îl puteți lua doar pentru că arată bine și chiar nu întâmpină dificultăți în taskuri zilnice. Chiar dacă are touchpad, mă gândesc că aveți de gând să optați pentru un mouse deoarece productivitatea crește cu acesta. E dotat cu tehnologie wireless WiFi ac pentru a putea spune adio cablului LAN, dar depinde și ce vreți să faceți pe acesta.

Reprezintă o soluție ceva mai atractivă decât un HP deoarece raportul performanță/preț e foarte bun. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Cele mai multe laptopuri de pe piață au procesorul i7-7700HQ deoarece e conceput pentru sarcini grele, astfel că sarcinile simple le rezolvă într-un timp record.

Memoria RAm e una destul de generoasă dar care poate fi extinsă la 16GB pentru anumite jocuri dar nu e obligatoriu dacă considerați că se mișcă decent și așa. Până la urmă discutăm de o memorie RAM foarte bună și sistemul necesită foarte puțin. Placa video GTX 1050 Ti nu e o variantă chiar banală deoarece poate rula orice joc, însă detaliile depind de alegere. Oricum, mă gândesc că nu veți renunța la rezoluție pentru anumite texturi.

Păreri pro și contra

Răcirea laptopului se face eficient prin intermediul a două coolere – Dual-Fan Cooling Metal AeroBlade. Cel mai bine se poate vedea din spate și un laptop clasic nu poate impresiona la un așa capitol. În acest preț, puține laptopuri oferă un astfel de hardware și mă refer la placă video, SDD și procesor. Nu e cel mai grozav laptop de pe piață, dar Acer chiar oferă prețul corect pentru laptopurile oferite. Construcția mi se pare destul de reușită și se poate vedea logo-ul Predator pe capacul laptopului și inscripționat la interior sub ecran.

Acer PH317-51-76A3 e unul dintre cele noi modele ale acestei serii care merită încercate și care se descurcă foarte bine în cele mai multe taskuri. Nu putea fi prea ușor deoarece dimensiunile sale sunt destul de generoase, iar voi cred că-l veți folosi mai tot timpul pe birou în locul PC-ului vechi.

Te-ar mai putea interesa