Acer Predator Helios 300 PH317-51-75V8, laptop cu GTX 1050 Ti

Laptopurile de gaming au devenit destul de populare pentru că prețul e mult mai atractiv și anumite componente sunt suficient de performante pentru a rula orice joc. Acer Predator Helios 300 PH317-51-75V8 e unul dintre cele mai ieftine variante cu ecran generos și procesor Core i7. Bineînțeles, placa video e una care poate rula jocuri la detaliile dorite, însă depinde și de jocurile preferate. Dacă ați avut un desktop, trebuie să alegeți un laptop cu ecran de 17 inci pentru ca să nu fie ecranul chiar atât de mic.

Tot mai multe branduri oferă astfel de soluții doar că la acesta răcirea se face prin spate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Configurația acestui laptop e una concepută pentru jocuri și placa video dedicată GTX 1050 Ti de 4GB poate juca chiar și programe de editare profesionale. Cam toate laptopurile beneficiază de un procesor de tip HQ, model care nu e prezent pe laptopurile simple (pentru că afectează autonomia de funcționare).

Un display IPS oferă cea mai bună calitate video și generațiile mai noi oferă un timp de răspuns mai bun. Vă puteți gândi la un mic upgrade dacă considerați că 8GB de memorie e prea puțin. Logo-ul Predator e destul de vizibil pe capacul laptopului chiar dacă nu e iluminat. În plus, vă puteți lua un mouse de gaming pentru acesta că doar nu veți folosi touchpadul pentru taskturile zilnice sau jocuri.

Păreri pro și contra

Performanțele sunt destul de ridicate la acest laptop și nu-i puteți reproșa prea multe pentru că are SSD pe lângă HDD. Tastatura iluminată e o dotare standard și la variantele mai accesibile e pe o singură culoare (roșu). Răcirea acestui laptop e unul de tip Dual-Fan cu Metal AeroBlade. La fiecare brand e altfel sistemul de răcire și e foarte important să se facă prin spate și nu prin lateral unde e deranjant.

Unul dintre numeroasele laptopuri pentru jocuri e acest Acer PH317-51-75V8 iar voi puteți lua în calcul chiar unul cu placă video mai bună. E o alegere destul e bună dacă vă interesează conținutul multimedia și se poate conecta ca un media player la TV sau monitor.

Lasă un comentariu