Acer Predator Helios 300 PH317-51-70W3, laptop de 17 inci cu GTX 1060

Laptopul Acer Predator Helios 300 PH317-51-70W3 e o variantă de luat în calcul care are componente foarte bune și din poza de jos se vede că are o tastatură cu iluminare foarte bună și tastele WASD sunt bine evidențiate. Concurența de la alte branduri nu oferă același hardware în același preț. Chiar și dotările nu trebuiesc neglijate și mă refer la sistemul de răcire, ecranul IPS, USB tip C, WiFi ac și altele. Există și alte serii Predator, iar cel din poza de jos e cel mai accesibil.

Din poza de jos se vede un model al acestei serii care are o diagonală de 17 inci și un design modern. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Componentele acestui laptop sunt destul de populare și mă refer la procesor, SSD și memorie RAM. Placa video dedicată GTX 1070 e o raritate pentru multe laptopuri de gaming deoarece e destul de scumpă și nu toate jocurile o necesită. Aceasta are și un consum mai mare de energie, motiv pentru care are și o placă video integrată Intel.

Ecranul IPS cu imagine 1080p e unul dintre cele mai bune de pe piață dar mai sunt și cele cu un refresh ceva mai mare (sunt prezente doar pe seriile mai avansate). Porturile sunt dispuse ca la oricare alt laptop și pentru că sistemul de răcire e în partea din spate, majoritatea porturilor sunt pe lateral.

Păreri pro și contra

Acesta face față oricărui joc dacă setați detalii medii, poate chiar spre Ultra. Probabil că memorie RAM necesită să fie upradată deoarece unele jocuri cer 16GB RAM. Sistemul de răcire de pe acesta e unul dintre cele mai bune de pe piață pentru că e eficient și nu deranjează utilizatorul (ieșiri prin spate). Sunt și laptopuri mai accesibile care oferă plăci video GTX 1060, dacă vreți să nu vă depășiți bugetul.

Acer PH317-51-70W3 e un laptop care merită încercat în special dacă vă plac jocurile, dar se descurcă foarte bine și în cazul taskurilor mai dificile. Sunt diverse prezentări și poze cu această serie, iar concluziile sunt aceleași… raportul performanță/preț e foarte bun.

Te-ar mai putea interesa