Acer Predator Helios 300 PH315-51-780U, laptop cu GeForce GTX 1060 6GB

Când alegeți un laptop de gaming trebuie să vă uitați la construcție și la placa video dedicată. Acer Predator Helios 300 PH315-51-780U nu are un design prea compact, motiv pentru care aerul cald e evacuat mai eficient și vine cu o placă grafică GTX 1060 6GB. Performanțele ei sunt mult peste cele ale versiunii numite GTX 1050 Ti, de aceea diferența de preț e atât de vizibilă. Sunt și variante pe alb cu hardware similar și cu ecran 144 Hz, pentru ca imaginea să fie clară indiferent de situație (chiar și când jucați jocuri).

Aceasta e varianta pe negru cu un hardware foarte bun, însă e loc de mai bine. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acest nou Core i7 Coffee Lake conceput pentru gaming oferă ceva mai multe nuclee decât varianta de tip U Kaby Lake R, dar și frecvențe de lucru diferite. Cu alte cuvinte, discutăm despre cel mai avansat CPU pentru platforme mobile. Modelul Core i5 are doar 4 nuclee, însă și acesta e unul mult peste cel din seria precedentă.

Chiar dacă are un hard disc, e vorba de unul de 7200 RPM și pentru ca laptopul să pornească mai rapid, aveți și un SSD. Bineînțeles, veți instala Windows 10 pe acesta împreună cu aplicațiile necesare și un antivirus bun. Fie că veți folosi o pereche de căști sau nu, trebuie să știți că are difuzoare stereo cu subwoofer.

Păreri pro și contra

Seria aceasta arată bine și dacă aveți un buget ceva mai diferit, încercați seria Helios 500 de la același brand. Pe acesta se poate pune memorie RAM suplimentară pentru că anumite jocuri cer mai mult, însă în rest laptopul se mișcă bine. Răcirea se face cu două coolere pentru temperaturi mai bune, unul e pentru procesor și celălalt e pentru placa grafică dedicată. Acesta are o carcasă metalică și nu una din plastic cum am văzut la multe altele, iar acest detaliu e oarecum important.

Acer Predator Helios 300 PH315-51-780U nu are cea mai grozavă autonomie și așa e în cele mai multe cazuri pentru că are un hardware performant cu un consum mare de energie.

Te-ar mai putea interesa