Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Acer Predator Helios 300 PH315-51-72H6, laptop de gaming negru cu display IPS

Majoritatea laptopuri de gaming sunt de culoare neagră, doar că Acer oferă și pe alb. Totuși, eu l-aș prefera pe negru pentru tastatura iluminată e de culoare roșie cum am văzut și la Acer Predator Helios 300 PH315-51-72H6. Acesta face parte dintr-o serie recent lansată motiv pentru care avem nou Core i7 cu 6 nuclee și memorie RAM cu frecvență de lucru mare. Dacă în anumite jocuri nu sunteți mulțumiți, puteți alege să mai puneți încă 8GB RAM. Astfel, veți avea Dual Channel pentru performanțe chiar mai mari și nu e nevoie de mult mai mult.

Tastele cele mai des utilizate și aici mă refer la WASD, sunt ceva mai bine evidențiate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Configurația acestui laptop e una interesantă și nu o recomand celor care doar navighează pe web sau redau fișiere media. Acesta e o alternativă la un PC pentru că are dotări bune și o viteză de procesare acceptabilă. Aveți nevoie doar de un mouse pentru jocuri sau pentru un plus de productivitate în jocuri.

Calitatea sunetului e una superioară deoarece are subwoofer incorporat, însă pentru jocuri competitive aș recomanda căști de gaming. Sunt câteva periferice care le-ați putea lua în calcul și nu costă foarte mult. Oricum, nu vor fi foarte multe cabluri pe birou ca și la un PC.

Păreri pro și contra

Tastatura iluminată e foarte plăcută și se poate regla intensitatea luminii în funcție de preferințe sau condițiile de luminozitate din jur. Autonomia nu e foarte generoasă pentru că anumite componente sunt destul de avansate și au un consum mai mare, însă se comută pe placa video integrată când nu rulați conținut video ori jocuri. Dacă ar fi avut Windows 10 preinstalat ar fi fost ceva mai scump, iar instalarea sa se poate face chiar și de pe un stick.

Acer PH315-51-72H6 oferă performanțe destul de bune pentru că e vorba de o placă video de tip Ti, însă GTX 1060 e mult peste această variantă și se vede cel mai bine în jocuri. Îmi place construcția acestui laptop și pentru că evacuarea aerului se face prins spate.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu