Acer Predator Helios 300 PH315-51-529F, laptop cu ecran 144 Hz

Laptopul Acer Predator Helios 300 PH315-51-529F e unul dintre acele laptopuri gaming care se adresează celor pasionați de jocuri competitive și filme de acțiune, deoarece are un ecran cu refresh superior – 144 Hz. Astfel, imaginea se adaptează la jocul rulat sau, mai bine zis, nu veți mai vedea o imagine blurată. Nu ar avea sens un așa ecran pe un laptop cu GTX 1050 pentru că nu veți obține foarte multe fps-uri. Laptopurile din această serie sunt de mai multe tipuri și eu aș alege unul cât mai performant pentru că îl veți lua pentru mai mulți ani.

Din poza de jos se vede un laptop similar, însă diferențele sunt doar la interior. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Pe acesta e prezent un Core i5-8300H Coffee Lake care înlocuiește varianta anterioară Kaby Lake, iar performanțele sunt cu circa 30% mai mari. Placa sa video nu e cu mult mai diferită de restul, însă lucrurile sta diferit cu GTX 1060.

Cam toate laptopurile de gaming au ecrane IPS doar că prezintă caracteristici tehnice mai bune, iar una dintre ele e rata de refresh – 144 Hz. Puteți pune mai multă memorie RAM pentru a vă bucura ceva mai mult de jocuri, iar o memorie 16GB e mai mult decât suficientă. Spre deosebire de modelul negru din aceiași serie, acesta are tastatură iluminată pe culoarea alb.

Păreri pro și contra

E foarte important ca ecranul să fie IPS ca la acesta, pentru că ultima generație de panouri chiar prezintă îmbunătățiri și sunt ideal pentru gaming (timp de răspuns bun, refresh mare). Nu cred că v-ar deranja faptul că nu e foarte subțire sau portabil, pentru că ne dorim cele mai bune temperaturi și o construcție solidă. Răcirea se face cu tehnologia AeroBlade 3D ca la multe alte laptopuri Predator și sunt nerăbdător să văd ce va oferi următoarea generație.

Acer Predator PH315-51-529F e doar o variantă însă voi puteți alege oricare vă convine ca preț, doar că majoritatea sunt pe negru. Culoarea nu cred că e un criteriu de alegere, însă un laptop alb e mult mai vizibil.

Te-ar mai putea interesa