Acer Predator Helios 300 G3-572-739E, laptop special pentru jocuri

Acer Predator Helios 300 G3-572-739E e un notebook PC apărut pe piață de curând, iar printre dotările sale se numără un procesor i7 quad core, placă video GTX 1050 Ti și SSD.
E perfect pentru cei interesați de un desktop replacement ori de un laptop pentru jocuri. Asta deoarece are placă video discretă și toate caracteristicile necesare pentru a rula fluent sarcini costisitoare.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi → și pe banii acești primim un aparat care nu doar arată bine vizual, dar și are niște caracteristici de top.


Avantaje

Laptopul Helios 300 G3-572-739E e un model Predator foarte avansat tehnologic întrucât are ecran cu panel IPS, procesor Kaby Lake și SSD.
Ecranul e unul de 15.6 inci cu rezoluție 1920×1080 pixeli (Full HD), iar panelul acestuia e IPS… după cum am menționat mai sus. Pe lângă aceste caracteristici laptopul mai are finisaj mat (anti-glare) așa încât imaginea să nu se reflecte de pe suprafața ecranului.
Memoria RAM e una de 8 giga tip DDR4, iar pentru stocare se folosește de un SSD cu capacitate de 256 de giga. Dacă tot sunt la partea de memorie RAM atunci ar trebui să menționez că placa video are 4GB GDDR5.
La capitolul conectivitate stă foarte bine întrucât are rețea LAN Gigabit, wireless ac, USB 3.0 și 3.1. Dacă alte laptopuri au Display Port acesta are doar HDMI.
Tastatura e una iluminată, acest lucru fiind un avantaj pe timp de noapte când lumina e slabă sau deloc.

Dezavantaje

Portabilitatea e redusă la acest model întrucât greutatea e de circa 2,7 kilograme. Producătorul menționează o durată a bateriei de 9 ore, dar autonomia depinde foarte mult și de ce faceți pe laptop.

Concluzii

Notebook-ul Acer Predator Helios 300 G3-572-739E e unul al anului curent și de aceea are integrate cele mai noi componente. Despre placa video GTX 1050 Ti trebuie spus că nu are nimic în comun cu varianta standard GTX 1050 întrucât e mult mai rapidă având caracteristici diferite.
Din clipul de alături vă puteți forma o opinie despre acest model.

Lasă un comentariu