Acer Predator G9-793-79WJ, laptop cu GTX 1070

Laptopul Acer Predator G9-793-79WJ e unul dintre cele mai avansate modele de pe piață din această serie și nu cred că are sens un model mai scump decât acesta. Procesorul nu e foarte scump dar e foarte important și diferențele sunt mici între unul Skylake și Kaby Lake (generația următoare). Modelul de jos nu poate fi foarte accesibil deoarece are un ecran mare, suportă patru plăcuțe RAM și are chiar și butoane programabile la margine. Aveți suficiente motive pentru a alege varianta mai mare decât cea de 15 inci.

Nu oricine își permite un astfel de model, de aceea pot spune că nu se adresează oricui. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Chiar dacă procesoarele au și plăci video proprii, ele nu sunt suficient de performante pentru jocuri, dar în viitor s-ar putea să vedem mai multe componente integrate care oferă un plus de performanță. Ecranul e superb datorită panoului IPS, dar și așa veți sta la o distanță mică față de laptop.

Dacă considerați că aveți nevoie de mai multă performanță, puteți alege să puneți încă două plăcuțe de 8GB RAM. Spațiul de stocare nu e mare pentru că e vorba de un SSD, astfel totul pornește aproape instant. Bineînțeles, trebuie instalat Windows 10 cu un stick USB 3.0 pentru că transferul e mult mai rapid.

Puteți conecta și un monitor business profesional (editare/proiectare) deoarece are ieșire DisplayPort, deci se poate folosi chiar și unul 4K.

Păreri pro și contra

Dacă vi-l permiteți, nu văd de ce ați mai sta pe gânduri. E vorba de un laptop premium creat special pentru jocuri. Autonomia de lucru nu e un punct forte al acestui model (cel mult 3 ore), dar nici portabilitatea nu e de lăudat la acesta – 4.2 kg. Nu vă recomand boxe clasice pentru că are 4 difuzoare incorporate și un subwoofer,

Acer Predator G9-793-79WJ merită încercat deoarece are toate dotările posibile, componente foarte bune pentru a putea rula orice joc și un design modern. Costă ceva mai mult decât un desktop, dar nu mai are nevoie de un monitor și e foarte compact. Orice gadget compact costă mai mult .

Te-ar mai putea interesa