Acer Predator G9-793-78GL, laptop de gaming cu ecran de 17 inci

Laptopul Acer Predator G9-793-78GL pare a fi unul dintre cele mai avansate soluții de gaming portabile de pe piață, doar că nu are GTX 1080. Oricum, diferența de performanță nici nu se observă pentru că în rest sunt componente de ultimă generație. Față de un laptop de tip multimedia, acesta are butoane programabile, tastatură ceva mai bine iluminată – tastele WASD și direcționale sunt mai vizibile. Ecranul e superb deoarece are unghiuri de vizibilitate foarte bune, protecție mată, refresh generos și imagine FullHD.

Chiar dacă e un gadget compact, calitatea sunetului e peste medie cu cele 4 difuzoare și cu subwooferul incorporat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Are cel mai bun procesor de pe piață și sunt câteva laptopuri care-l au – i7-7700HQ cu Intel HD 630. Cu siguranță, placa video GTX 1070 va fi de folos ori de câte ori vreți să redați filme sau jocuri, iar voi puteți seta foarte multe detalii. E ceva mai scump decât un desktop, dar acesta e portabil și nu are nevoie de monitor.

Chiar dacă are o baterie de 8 celule, componentele de gaming au un consum mai mare de resurse, deci autonomia nu poate fi prea mare. Sistemul de operare preinstalat nu e cel mai bun pentru această categorie de laptopuri și nici pe cele mai ieftine laptopuri nu prea l-aș recomanda. E vorba de Linux care poate fi înlocui cu Windows 10 și nu aș recomanda altă versiune.

Păreri pro și contra

Oferă componente foarte bune pentru a juca jocuri la detalii maxime și nu cred că mai necesită vreun upgrade. Bineînțeles, mă refer la faptul că are deja un SSD foarte bun, hard disc spațios de 7200 RPM și destulă memorie RAM, dar se mai pot pune încă două plăcuțe. Construcția sa e una robustă, motiv pentru care și greutatea sa e de 4.2 kg.

Acer Predator G9-793-78GL concurează cu laptopurile de gaming de la Asus deoarece nu sunt mulți producători care oferă astfel de soluții mobile la prețurile decente. În general, laptopurile de gaming sunt ceva mai scumpe decât cele multimedia și se poate vedea sistemul de răcire care e mult mai eficient.

Te-ar mai putea interesa