Acer Predator G9-793-78DY, laptop de gaming cu SoundPound 4.2

Unul dintre cele mai bune laptopuri pentru jocuri e Acer Predator G9-793-78DY și nu pentru că e foarte scump, ci pentru că în acest buget oferă cea mai bună configurație. Nu aveți nevoie de două tipuri de medii de stocare, ci doar de un SSD generos, iar 16GB RAM e satisfăcător. Din numele său reiese faptul că e vorba de Predator 17, adică are un ecran de 17 inci. Are un sistem audio foarte bun după cum am specificat anterior, adică are patru difuzoare și 2 subwoofere. Deci e ceva mai bun decât seria Predator 15 și e normal să fie așa, că doar laptopuri mai mari au dotări mai bune.

Arată cam la fel, doar că imaginea oferă mai multe detalii, zona de sprijin a palmelor e mai generoasă și Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Procesorul Intel Core i7-7700HQ e unul dintre cele mai bune variante de pe piață și care oferă cea mai bună performanță pentru un laptop. Acesta are o placă video integrată care e irelevantă pentru un pasionat de jocuri, pentru e prezentă și o placă video dedicată – GTX 1070. Ecranul său e ceva mai bun decât cel al multor modele de 17 inci. E foarte important ca laptopul să prezinte o suprafață mată pentru a împiedica reflexia luminii.

Restul componentelor sunt conforme, adică aveți multă memorie RAM, dar se poate pune și mai multă (încă 2 sloturi libere). Un SSD e mult mai bun decât un HDD pentru că are caracteristici tehnice mai bune. Cu alte cuvinte, sistemul de operare pornește rapid, iar aplicațiile aproape instant.

Dotările acestui laptop nu le veți găsi pe un laptop simplu, ci doar o parte dintre ele. Calitatea sunetului e superioară datorită numărului mare de difuzoare și subwoofere ( sistem audio de tip 4.2). Acesta are doar Linux, dar acesta nu e un sistem de operare care va putea

Păreri pro și contra

Arată la fel ca și generație cu ecran de 15 inci, de aceea dotările sunt aceleași. Configurațiile sunt mai bune la modelele mai mari și se poate observa că acesta e puțin mai scump decât unul de 15 inci.

Acer Predator G9-793-78DY reprezintă o alternativă bună la un laptop de la concurență (Asus RoG), dar fiecare serie oferă avantaje și dezavantaje.

Lasă un comentariu