Acer Predator G9-593-73J7, model cu nVIDIA GeForce GTX 1070

Laptopuri de gaming sunt tot mai căutate, în special cele care au un design foarte reușit. Acer Predator G9-593-73J7 e un model din cea mai recentă generație Predator 15 și oferă componente conforme. Totuși, nu e cel mai avansat din serie și variantele cu ecran mai mare – 17 inci, sunt ceva mai performante. Diferențele de performanță sunt foarte mici între două generații de procesoare sau plăci video. E foarte important ca laptopul să aibă SSD și nu un HDD, iar ecranul să fie cât mai avansat (IPS FullHD).

Arată ca și laptopurile din generația precedentă, însă sunt câteva îmbunătățiri estetice dar și altele. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesoarele Skylake sunt foarte bune indiferent că vreți să jucați jocuri sau doar navigați pe web. Platformele mobile oferă componente diferite de cele de pe desktopuri și chiar dacă nu sunt la fel de performante, acestea oferă o autonomie generoasă. Chiar dacă are baterie, vă recomand să -l țineți conectat la priză pentru performanțe maxime.

Se poate pune multă memorie RAM, trei sloturi fiind libere pentru încă 24 GB DDR4. Un laptop mai compact nu ar fi oferit atâtea sloturi, iar alte laptopuri oferă chiar două tipuri de medii de stocare (HDD+SSD). Are cele mai uzuale dotări, dar și câteva dotări speciale: tastatură iluminată, USB C, USB 3.0 cu PowerShare, WiFi ac, ieșire DisplayPort, difuzoare cu subwoofer etc.

Păreri pro și contra

Tastatura sa e special creată pentru gaming și poate fi observată în poza de sus. Sistemul de răcire e foarte bun pentru că elimină atât aerul cald cât și praful. Greutatea prea mare a unui laptop nu e minus când vine vorba de unul de gaming care va fi folosit doar pe birou. Performanțele sunt acceptabile în cele mai multe jocuri și poate că nu doriți să le încercați la detalii chiar maxime (pentru a obține mai multe fps-uri).

Acer Predator G9-593-73J7 e un laptop care poate fi folosit pentru orice datorită performanțelor ridicate, însă nu se adresează celor care sunt interesați de portabilitate pentru că aceasta are o greutate de 4.2 kg.

Te-ar mai putea interesa