Acer Predator G5-793-77RJ, laptop de gaming cu ecran generos

Laptopul Acer Predator G5-793-77RJ arată ca și generația mai nou G9, doar că are procesor și placă video din generația anterioară – i7 Skylake și GTX 1060M. Vreau să spun că acestea nu sunt cele mia puternice componente de pe piață pentru acest tip de platformă. Arată foarte bine din orice unghi l-ați privi, iar sistemul de evacuare e unul foarte bun, eliminând eficient atât aerul cald cât și praful. Butoanele sunt destul de bine evidențiate, butonul de pornire e generos și sunt prezente și butoane programabile.

Alături de acesta aș alege un mouse de gaming și nu unul fără fir care vă poate lăsa când vă așteptați mai puțin. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Această serie nu oferă unitate optică deoarece e necesar un sistem de răcire mai bun. Sincer, această dotare mi se pare inutilă chiar și pe laptopurile accesibile de tip office sau multimedia. Unitatea optică e folosită doar pentru a instala un sistem de operare ori un joc, dar sunt porturile USB 3.0 care au o viteză de transfer foarte bună (e nevoie și de un stick compatibil).

Ecranul său nu e unul oarecare ci e unul FullHD cu panou IPS pentru unghiuri de vizibilitate mai largi. Aveți nevoie de un ecran mai bun pentru a putea viziona și conținut media, pentru că în rest nu e nevoie de un IPS atunci când vă jucați. Bineînțeles, tastarua e iluminat ăpentru a vă putea juca indiferent de condițiile existente.

 

Păreri pro și contra

Acest brand oferă o soluție competitivă deoarece sunt incorporate componente avansate, prețul mi se pare destul de corect, pachetul promo cu geantă și baterie externă e ideal pentru orice utilizator. Dacă vreți componente mai eficiente pentru jocuri, atunci alegeți variante mult mai scumpe.

Acer Predator G5-793-77RJ e una dintre cele mai bune alegeri de pe piață și care merită încercată dacă vă plac jocurile. Această configurație poate reda cele mai multe jocuri la detalii aproape maxime și chiar dacă are un ecran 1080p, puteți seta o rezoluție mai mică în jocuri sau optați pentru detalii mai mici (doar în câteva jocuri).

Te-ar mai putea interesa