Acer Predator G3-572-76KE, laptop de gaming cu carcasă metalică

Laptopul de gaming Acer Predator G3-572-76KE face parte din cunoscuta seria Helio 300 care e una destul de accesibilă. Din păcate, modelul ales de mine nu e cel mai accesibil pentru că oferă componente destul de avansate. Bineînțeles, există serii mai avansate decât aceasta și poate vă vreți să vă depășiți bugetul. Un desktop poate fi upgradat mai ușor decât un laptop dar nu beneficiază de portabilitatea unui laptop. Mai trebuie să adaug faptul că nu e nevoie de monitor și tastatură iluminată, însă un mouse cu fir e obligatoriu. Se poate alege unul Razer sau de la un alt brand specializat.

Spre deosebire de un laptop cu construcție clasică și care costă mai puțin, acesta are un sistem de răcire care menține la un nivel decent temperaturile interioare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Are cel mai bun procesor pentru gaming – i7-7700HQ, care poate fi de ajuns ținând cont că e însoțit de o placă grafică GTX 1060 și un SSD de 256GB. Poate că memoria RAM nu va fi de ajuns pentru anumite jocuri și se poate pune ulterior încă 8GB. Acest upgrade nu e obligatoriu deoarece nu toate jocurile cer așa de multă memorie.

Sunt foarte puține laptopuri de gaming ieftine care nu necesită nimic în plus, dar și așa o memorie de 8GB nu e foarte scumpă.

Păreri pro și contra

Configurația de sus e de ajuns pentru a putea rula orice joc la detalii decente, dar depinde și ce vă interesează (rezoluție, detalii și pentru cât timp veți juca). Laptopurile de gaming sunt tot mai populare datorită noilor tehnologii și componente hardware eficiente. Prețurile pot varia în funcție de componentele instalate dar și de diagonala ecranului. Ținând cont că nu veți sta prea departe de el, un ecran de 15 inci poate fi satisfăcător că doar are o rezoluție 1080p.

Singurul minus al acestui Acer Predator G3-572-76KE ar fi greutatea dar trebuie să înțelegeți că are un sistem de răcire diferit de cel al laptopurilor multimedia. O prezentare mai generală poate fi văzută jos, dar pot fi numeroase configurații.

Te-ar mai putea interesa