Acer Packard Bell EasyNote TE-28204G32Dnsk

Acer Packard Bell EasyNote TE-28204G32Dnsk e un laptop cu procesor Celeron N2820 (model dual core) și cu 4 giga memorie RAM. Aspectul acestui model e unul plăcut, iar datorită specificațiilor acesta e un laptop office. Dacă avea doar 2GB memorie RAM atunci nu l-aș fi recomandat, dar cu 4 e altă treabă. Din păcate nu vine cu Windows, dar are Linux preinstalat.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un laptop foarte bun. Dacă aveți întrebări legate de portabilitate atunci trebuie știut că bateria ține 6 ore, iar greutatea e de 2,4 kilograme.

Laptopul
Laptopul

Caracteristici tehnice care ne-ar interesa la acest model ar fi procesorul dual core de la Intel, placa video Intel HD și că are spațiu de stocare 320 giga. Foarte importante sunt ecranul (e unul de 15 inci), dar și memoria RAM de 4GB. Memoria RAM o să te ajute să rulezi totul fluent.
Un lucru deosebit e bateria care deși are 4 celule ține undeva la 6 ore. Această autonomie deosebită e datorată în principal faptului că toate componentele sunt optimizate pentru un voltaj scăzut.

Avantajele achiziționării unui model precum acesta ar fi prețul, că arată bine, fiabilitatea și chiar performanța (dacă vine cu Celeron nu înseamnă că e un laptop slab).
Singurul dezavantaj ar fi că nu are Windows. Oricum acesta poate fi instalat rapid de pe USB. (Ar trebui știut că driverele sunt doar pentru Windows 8, iar pentru 7 nu știu dacă o să găsiți ceva să meargă.)

Concluzia mea legată de acest model ar fi că își merită banii, iar dacă te preocupă instalarea sistemului de operare atunci trebuie știut că se poate instala și de pe USB deoarece unitatea optică lipsește (într-un fel e bine că nu are DVD deoarece oricum nimeni nu folosește așa ceva).
Alături e și o despachetare a aparatului. Puteți vedea că arată splendid.

Te-ar mai putea interesa