Acer P3-171-3322Y4G06as, gadget convertibil

Acer P3-171-3322Y4G06as e un model Aspire P3-171 recent lansat, dar care nu vine cu ultima versiune de Windows (8.1). Defapt e o tabletă cu tastatură wireless și puteți alege să o folosiți dacă doriți. Unele tablete similare de la alți producători oferă tastaturi clasice cu port de andocare și baterie integrată. Deci în modul laptop, bateria e cam aceeași însă ceva mai mică deoarece tableta se va folosi de tehnologia bluetooth. Poate fi o alternativă la un ultrabook deoarece e portabil și mic, dar ecranul e de doar 10 inci. Interfața de la Windows 8 e special concepută pentru tablete ori laptopuri cu touch.

Bineînțeles, prețul e ceva mai mare decât cel al unui laptop ori ultrabook dar trebuie să înțelegem că nu arată precum un gadget uzual. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Gadgetul
Gadgetul

Procesorul Intel Core i3-3229Y de 1.4 GHz e o alegere bună deoarece nu e nevoie de performanțe prea mari atunci când navigați pe web ori vizionați un film. Ecranul IPS de 11.6 inci e unul HD iar datorită tehnologie multi-touch, acceptă gesturi și nu mai e nevoie de un mouse (puteți conecta chiar și căști la el sau un sistem audio).

Memoria RAM de 4GB e mai mult decât suficientă având în vedere că sistemul de operare consumă în jur de 1GB. Nu se compară cu un laptop când vine vorba de spațiu de stocare, dar are un SSD de 60GB. E suficient pentru a instala programe și a ține câteva fișiere media pe el. Nu vă oprește nimeni să folosiți un hard extern sau un stick USB cu interfață USB 3.0.

Ca și dotări are destule de multe: cameră de 5MP în spate, difuzoare stereo, micro HDMI, port audio, USB, bluetooth și WLAN. Bateria e una grozavă având în vedere că e o tabletă – 4 celule. Autonomia ei ține și de cum o folosiți, dar în mod economic veți beneficia de cea mai bună autonomie de lucru. Nu are cel mai subțire design, dar apreciez numărul mare de dotări. După cum am mai precizat are Microsoft Windows 8 versiunea pe 64 biți, astfel vede toată memoria RAM.

Plusuri: fie că-l folosiți cu tastatură fie fără, tableta e foarte ușoară – 790 grame, până la 6 ore de viață, HDMI de tip micro,
Minusuri: tastatura sa nu îmbunătățește autonomia (nu are baterie proprie).

Acer Aspire P3-171-3322Y4G06as e o tabletă care poate concura chiar și ultrabookuri mai mici ori alte tablete.

Te-ar mai putea interesa