Acer One 14, laptop de 14 inci cu Pentium

Acer One 14 e un laptop din categoria office pentru persoanele interesate de un model pentru acasă ori la școală. Având ecran de 14 inci e un notebook cu o portabilitate deosebit de bună (greutatea e de 1,8kg și bateria ține vreo 3,5 ore deoarece e una cu 3 celule de 2200 mAh).

Modelul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat de la un producător foarte cunoscut și care are produse de calitate. Din imaginea de alături puteți vedea că aparatul e unul cu un design minim și că e de culoare argintie. Datorită dimensiunilor reduse nu are tastatură numerică în partea dreaptă.

Păreri pro și contra

Modelul Acer One 14 vine cu un ecran de 14 inci a cărui rezoluție e HD, panoul e TN, iar pentru ca lumina să nu se reflecte are strat mat.
Există mai multe lucruri pozitive la acest dispozitiv, iar printre acestea se numără procesorul Pentium Gold 4415U, hardul cu capacitate mare de 1TB și sistemul de operare preinstalat Windows 10.
Despre procesorul Pentium trebuie să adaug că scoate 2209 puncte pe cpubenchmark și că e unul cu două pnuclee.
Placa video e una integrată, adică e una Intel HD 610 destul de bună la filme și jocuri nu prea complexe. Trebuie să fac mențiunea că-și ia memorie din memoria sistemului.
Conectivitatea e una ok deoarece are HDMI, 3 porturi USB și LAN.
Mi-ar fi plăcut și mai mult de acest model dacă ar fi avut 8GB RAM (are doar 4GB), stocare pe SSD și ecran IPS.

Cu mai mulți ani în urmă Acer și alți producători aveau netbook-uri (laptopuri cu ecran de 10 inci), iar cele de la Acer purtau numele One. Cred că acest model se vrea o continuare.

Te-ar mai putea interesa