Acer One 10 S1003-197U, laptop cu memorie eMMC

Un laptop convertibil accesibil este acest Acer One 10 S1003-197U care are ecran detașabil și sistem de operare Windows 10. Unii ar putea spune că e vorba de o tabletă cu tastatură fizică și nici nu i-aș putea contrazice. Până la urmă depinde cum doriți să-l folosiți și de cine va fi folosit. Dacă nu vreți să luați un laptop prea scump pentru copii, puteți lua în calcul un gadget cu ecran touch și software licențiat. Chiar și așa se poate instala sistemul de operare de pe un stick USB că doar are conector compatibil.

Laptopurile clasice nu oferă o construcție prea compactă și nici ecran touch, dar nici nu veți găsi multe tablete cu Windows 10. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Nu poate avea componente standard, ci doar integrate care au un consum foarte redus de energie. Acest model are un procesor Intel Atom x5-Z8350, placă video HD Graphics 400, memorie RAM de 2GB și spațiu de stocare de 32GB eMMC. Memoria eMMC se mișcă mai bine decât un hard disc, dar tot nu se poate compara cu un SSD.

Ecranul nu e foarte mare dar o diagonală de 10 inci e acceptabilă pentru o tabletă. Până la urmă vă doriți să fie și o greutate redusă pentru a putea fi folosită oriunde. Tastatura ajută atunci când vreți să scrieți un mesaj/mail sau socializați cu cineva. Are chiar și port HDMI pentru a putea fi folosit ca un media player portabil (poate fi conectat la un TV sau monitor).

Păreri pro și contra

În general, gadgeturile de dimensiuni reduse au autonomie mare și la acesta e de maxim 10 ore. Această valoare e una variabilă pentru că depinde cum veți folosi acest laptop, poate că veți seta o luminozitate mare la ecran sau veți viziona filme de pe un stick. Un telefon nu e cea mai bună alegere când vine vorba de conținut video deoarece autonomia nu e atât de mare și ecranul e mic.

Acer One 10 S1003-197U poate înlocui un laptop clasic dacă vă doriți un gadget ceva mai compact și care să nu coste mult.

Te-ar mai putea interesa