Acer One 10 S1003-101W, laptop 2 în 1 cu memorie eMMC de 128GB

Un laptop convertibil care îl puteți achiziționa la un preț destul de mic e acest Acer One 10 S1003-101W care nu prea are concurență. Sunt foarte puține branduri care oferă laptopuri cu ecran detașabil sau tablete cu Windows 10 și stație de andocare. Până la urmă depinde cum priviți acest gadget și cum îl veți folosi. Componentele sale diferă destul de mult pentru că pe laptopuri clasice veți găsi ceva mai diferit și nici nu se poate introduce un Celeron sau Pentium într-o carcasă atât de compactă.

Din poza de jos arată ca un laptop clasic dar de dimensiuni reduse pentru că discutăm de un ecran de 10,1 inci. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Un procesor ca Intel x5-Z8350 poate fi destul de util în multe situații și autonomia e una destul de generoasă cu acesta pentru că lucrează la o frecvență mai mică. E normal ca panoul acelui ecran să aibă caracteristici mai bune pentru a beneficia de o imagine ideală din orice unghi ați privi-o. Mă refer la faptul că IPS-urile sunt tot mai populare și nu lipsesc de pe gadgeturile cu tehnologie touchscreen. Singurul dezavantaj al acestor modele e acela că ecranu lare o protecție lucioasă și nu una mată.

Păreri pro și contra

Chiar dacă nu e foarte mare, pot spune că poate înlocui un laptop clasic sau chiar un desktop. E mult mai ușor de transportat și nici nu e nevoie să folosiți tastatura sa dacă nu vreți să scrieți nimic, ci doar să navigați. E precum o tabletă clasică ci Windows 10, la care puteți conecta un mouse wireless sau chiar unul cu fir pentru că aveți portul USB. Memoria eMMC e ceva mai bună decât un HDD deoarece performanțele sunt mai ridicate dar nu se apropie de cele ale unui SSD.

Acer One 10 S1003-101W face parte din noua generație care oferă ceva mai mult dotări și componentele sunt conform pieței. Poate că nu sunt prezente pe orice laptop, însă pentru navigare web, aplicații și redare media chiar nu aveți nevoie de ceva mai diferit.

Te-ar mai putea interesa