Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Acer Nitro AN515-52-55QN, laptop de gaming cu HDD de 7200 RPM

Laptopurile de gaming sunt de mai multe tipuri, motiv pentru care și prețul lor poate diferi. Acer Nitro AN515-52-55QN e doar unul dintre numeroasele laptopuri care pot fi folosite pentru gaming și nu numai. Această categorie are componente apropiate ca performanțe de cele de pe PC-uri. Touchpadul e destul de bine evidențiat ca și tastele WASD care sunt cele mai des folosite pentru gaming. Dotările și componentele sunt foarte bune pe acesta, sunt destul de puține modele care oferă un hardware atât de bun.

Designul său e unul specifica laptopurilor de jocuri și combinația de negru cu roșu e una destul de interesantă, însă ar fi fost interesant să vedem și alte combinații de culori (negru cu verde/portocaliu etc). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Configurația acestui laptop e una destul de avansată și nu prea am ce să-i reproșez. Chiar dacă nu are SSD, hard discul inclus e unul spațios și de 7200 RPM. Acesta nu se compară cu un SSD, dar nu vă oprește nimeni să instalați unul. Totul va porni mai rapid pentru că viteza de citire e superioară.

Puteți îmbunătăți destul de ușor laptopurile de gaming și cele multimedia pentru că nu sunt atât de compacte ca și ultraportabilele. Placa video de pe acesta e varianta cu 25% mai performantă, adică e cea Ti.

Păreri pro și contra

E echipat cu un ecran foarte bun pentru că are un panou avansat, astfel că specificațiile tehnice sunt excelente. Răcire componentelor e destul de eficientă și evacuare e prin spate ca la multe alte laptopuri premium. La modelele simple, răcire se face prin lateral unde e deranjantă în special dacă țineți mâna pe laptop. Avem noul Core i5 care e cam la fel de bun ca vechiul Core i7, iar . Tastatura iluminată e roșie și e preferată e mulți pasionați de jocuri, chiar și dacă ar fi fost RGB.

Acer Nitro AN515-52-55QN e unul dintre cele mai bune laptopuri de la acest brand și în acest buget. Nu e nevoie să cheltuiți foarte mult pentru a juca jocul favorit sau pentru a folosi diverse aplicații.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu