Acer Nitro AN515-51-74UM, laptop cu SSD de 512GB

Acer Nitro AN515-51-74UM e varianta care vine cu următoarele componente: Core i7, 8GB RAM, GTX 1050 și SSD de 512GB. Majoritatea componentelor sale nu par atât de speciale, însă un SSD atât de mare e destul de rar pe astfel de serii și cred că îl veți aprecia. Combinați de negru cu roșu e destul de plăcută și mai sunt și alte branduri care s-au folosit de ea. Chiar și negru cu verde arată bine, dar nu sunt foarte multe laptopuri multimedia care arată atât de bine.

Din poza de jos se văd tastele WASD care sunt foarte bine evidențiate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Componentele menționate mai sus sunt puțin mai diferite de cele office pentru că, de exemplu, memoria are o frecvență ceva mai mare și procesorul e de tip HQ (lucrează la o frecvență mai mare). Componente mai performante vor fi apreciate de cei care au avut anterior un PC și nu numai, însă se pierde din autonomie dacă vă folosiți doar de bateria sa. Eu l-aș ține conectat la priză pentru că și așa nu-l veți lua cu voi dintr-o cameră în alta.

Pot să observ că nu-i lipsește mai nici un port, iar unele poate că nici nu le veți folosi niciodată.

Păreri pro și contra

Performanțele sunt acceptabile cu un procesor atât de avansat și totul se mișcă rapid cu acel SSD. Diferența e destul de mare între un SSD și un HDD, însă prețul nu e cu mult mai diferit. Tastatura e neagră cu scris roșu și de multe ori nu e chiar atât vizibilă, motiv pentru care puteți activa iluminarea ei pentru a putea scrie mai ușor.

Acer Nitro AN515-51-74UM nu singurul model de la acest brand care poate fi folosit pentru a rula jocuri. Pentru ceva mai multe detalii, puteți încerca seria Predator care din păcate și costă mai mult, dar depinde ce configurație preferați. Oricum, nu cred că aveți nevoie de altceva pentru că laptopul de sus e echipat cu cele mai uzuale porturi, WiFi ac 2×2, sistem răcire cu 2 coolere și evacuare prin spate.

Lasă un comentariu