Acer Nitro 7 AN715-51, laptop cu i7-9750H şi GTX 1650 4GB

Pentru persoanele interesate de un laptop rapid în diverse situaţii acest Acer Nitro 7 AN715-51 ar fi recomandarea mea. În principal e un laptop de jocuri cu portabilitate bună şi capacitate de stocare suficientă. Are inclusiv webcam, chiar dacă laptopuri de la Asus nu mai au aşa ceva.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un model care poate fi util la sarcini multimedia precum şi la gaming. Din poza de alături se poate vedea că e un model cu aspect foarte plăcut. Tot din aceasta se poate observa că porturile sunt poziţionate lateral stânga şi dreapta (are inclusiv LAN Gigabit).

Păreri pro şi contra

Modelul Acer Nitro 7 AN715-51 e unul cu ecran de 15,6 inci a cărui rezoluţie e una FHD şi cu panel IPS. În felul acesta avem parte e o imagine incredibil de calitativă.
Procesorul e unul six core cu arhitectură Whiskey Lake… mai exact vorbim despre i7 9750H. Acest procesor are şi cip grafic integrat, adică UHD Graphics 630. Placa video de rezistenţă e una GTX 1650 cu 4GB memorie.
Memoria RAM e una de 8/16 giga, dar poate fi mărită până la 32 de giga întrucât laptopul are două sloturi de memorie.
Stocarea se realizează pe HDD, dar există şi variantă cu SSD+HDD. SSD-ul e o variantă bună deoarece va accelera multe din sarcini.
Printre porturile acestui notebook se numără HDMI, LAN; wireless, 3 USB-uri şi altele. Cu cât are mai multe USB-uri cu atât înseamnă că se pot conecta mai multe aparate la el.
Din păcate, acest laptop nu e dotat cu unitate optică, dar oricum mi se pare cam inutil acest lucru. Sistemul de operare poate fi instalat de pe un hard extern ori de un un stick USB.
Portabilitatea acestui model e una ok, din moment ce vorbim despre o greutate de 2,5 kg şi o baterie care poate să ţină şi mai mult de 4 ore.

Acest laptop se adresează persoanelor interesate de ceva durabil, performant şi care să înlocuiască cu succes un desktop, deci să fie un desktop replacement.

Te-ar mai putea interesa