Acer Nitro 5 Spin NP515-51-82TB, laptop de gaming cu ecran touch

Laptopul convertibil Acer Nitro 5 Spin NP515-51-82TB e combinația perfectă între două serii care le-am văzut în trecut – Nitro 5 și Spin 5. Cu alte cuvinte, are construcția unui model convertibil și componentele serie multimedia/gaming. Un laptop care poate rula jocuri la detalii maxime și rezoluție 1080p costă mult mai mult decât acesta. Poate că sunteți mulțumiți de detalii mici la cele mai noi titluri, dar poate că nici nu vreți o rezoluție maximă pe acel ecran.

În modul tabletă îl puteți folosi cu ambele mâini exact ca în poza de jos și pentru a scrie există o tastatură digitală. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acer Nitro 5 Spin NP515 51 82TB

Procesorul său e unul dintre cele mai performante variante cu consum redus – U. E vorba de i7-8550U care e un Quad Core cu aceeași tehnologie de fabricație ca și generația precedentă – 14 nm. Chiar și placa video Intel e puțin mai bună fiind una UHD 620, dar pentru activități mai solicitante e nevoie de o placă video cu memorie video proprie – GTX 1050.

Ecranul rabatabil are balamale metalice foarte bune și caracteristicile de imagine sunt foarte bune. E și normal să aibă un SSD așa de generos pentru că vreți să se miște rapid precum o tabletă. Aș putea spune că face parte din segmentul premium, iar sistemul de operare numit Windows 10 e preinstalat. Chiar dacă un laptop nu are unitate DVD, se poate instala mult mai rapid prin intermediul portului USB 3.0.

Păreri pro și contra

Performanțele sunt foarte bune cu aceste componente. Are un ecran de 15.6 inci superb cu tehnologie touch și balamale 360, pentru a putea fi folosit ca o tabletă. Chiar îmi place cum arată și nu prea vedem multe astfel e laptopuri, totuși nu se adresează celor care vor să joace multe ore deoarece e vorba de o construcție foarte compactă (evacuarea aerului cald rămână prin spate).

Singurul minus al acestui model Acer Nitro 5 Spin NP515-51-82TB e prezența unui singur slot pentru memorie RAM, deci un upgrade e exclus. Pentru cei interesați de un astfel de model ori de serie, am pus mica prezentare de jos:

Te-ar mai putea interesa