Acer Nitro 5 Spin NP515-51-592S, laptop convertibil creat pentru jocuri

Laptopul 2 în 1 Acer Nitro 5 Spin NP515-51-592S are o construcție interesantă ținând cont de ce are la interior. Configurația sa e apropiată de cea a laptopurilor create pentru gaming. Chiar nu văd ce nu v-ar plăcea la acest laptop, pentru că combinați perfectă între Nitro 5 și Spin 5. Ambele sunt serii lansate de acest brand și care se adresează utilizatorilor mai pretențioși. Cu alte cuvinte, o astfel de serie nu poate fi chiar accesibilă pentru că oferă anumite caracteristici speciale. Chiar dacă e atât de mare și ecranul nu e detașabil, el poate fi folosit în modul tabletă cum se vede în poza de jos.

Poate că din poza de jos ori din clipul de la final veți reuși să vă faceți o idee despre această nouă serie. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Nu are nevoie de un procesor de gaming ci e de ajuns o generație nouă de procesoare cu 4 nuclee și consum redus. Iar un exemplu foarte bun e generația Intel Kaby Lake R care oferă modele Core i5 și Core i7. Față de generația precedentă, veți observa performanță semnificativ mai mari.

Ecranul acceptă gesturi, dar voi puteți folosi un mouse wireless pentru un plus de productivitate. Majoritatea utilizatorilor optează pentru un mouse și acel touchpad mi se pare chiar inutil. Totuși, în touchpad a fost integrat cititorul de amprentă dar și în partea dreaptă e o locație inspirată.

Păreri pro și contra

Fiind un model creat pentru jocuri, tastatura iluminată e obligatorie și e roșie în acest caz. Sistemul de răcire e mai simplificat în acest caz și evacuarea e prin spate deoarece pe lateral sunt porturile. Construcția laptopului e destul de slim, dar greutatea sa rămâne în jurul valorii de 2 kg.

Acer Nitro 5 Spin NP515-51-592S e un model care îl puteți folosi oriunde, cum doriți și care se descurcă foarte bine în cele mai multe situații. Cu un SSD, laptopul s-ar mișca mult mai bine dar poate că vă doriți spațiu de stocare pentru a stoca diverse. Acesta e unul dintre multe modele și dacă nu vreți să cheltuiți prea mult, optați pentru cel de sus.

Te-ar mai putea interesa