Acer Nitro 5 AN515-55, laptop cu display IPS 144Hz

Laptopul din acea poză de prezentare este Acer Nitro 5 AN515-55-538T și reprezintă o opțiune dacă vă plac jocurile sau poate doar vă place cum arată. Bineînțeles, acela nu e singurul laptop din acea serie, mai există unul similar dar cu un ecran cu rată de refresh mare – 144Hz, iar placa video nu este GTX 1650, ci este varianta Ti. Voi decideți care merită mai mult, însă nu sunt motive pentru a nu alege un laptop performant care și arată bine.

Combinația de negru cu roșu e cea mai des întâlnită la modelele create pentru gaming. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

De multe ori nu e nevoie de un Core i7 cu 6 nuclee, deoarece jocurile nu cerințe chiar atât de mari sau poate nu vreți să le încercați la detalii maxime. Placa video dedicată ajută mult în jocuri, dar și memorie RAM trebuie să fie suficientă, iar 8GB poate fi de ajuns. Laptopul se mișcă excelent cu acel SSD și spațiul de stocare se poate extinsă simplu cu un hard extern, pe care se pot ține fișiere media.

Păreri pro și contra

Chiar și cu așa performanțe, autonomia e una satisfăcătoare dar recomand să-l conectați la priză când vă jucați. E un laptop elegant și modern cu dotări excelente, mai că nici nu veți simți lipsa unui PC. Tastatura iluminată e foarte utilă indiferent că lucrați sau doar vă jucați el, tastele devenind mult mai vizibile. Conectivitatea e un punct forte al noilor laptopuri indiferent de buget, însă laptopurile mai avansate vin cu USB mai rapide și WiFi ax. Pentru această tehnologie fără fir aveți nevoie un router compatibil și o conexiune bună la internet.

Acer Nitro 5 AN515-55 are un hardware special pentru gaming și vedem noul Core i5 cu 4 nuclee din seria Comet Lake, un SSD mare și o placă video recent lansată. Sunt laptopuri ceva mai mari care pot oferi o imagine de 17 inci, deci e ceva mai apropiată de acea a unui monitor. Chiar și așa, veți avea rezoluție maximă și calitate video oferită de un IPS.

Te-ar mai putea interesa