Acer Nitro 5 AN515-52-77KQ, laptop cu SSD de 256GB

Laptopul Acer Nitro 5 AN515-52-77KQ se adresează celor pasionați de jocuri și se poate observa acest lucru doar după cum arată. Designul acestui laptop e unul plăcut și poate fi observat din poza de jos, iar acea tastatură roșie e una iluminată. Poate fi reglată cu ușurință intensitatea ei ca la oricare alt laptop. Nu aveți nevoie de iluminare RGB pentru că poate nu vă plac anumite culori, iar roșul e mai plăcut pentru ochi. Aveți nevoie de un muse pentru un plus de productivitate, iar mouse-urile de gaming oferă cea mai bună precizie (DPI mai mare).

Arată ca multe alte modele AN515 dar că acesta face parte din cea mai recentă generație. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesorul instalat pe acest model e unul de tip Core i7-8750H care face pare din familia Coffee Lake, alături de acesta e și Core i5-8300H. Placa video dedicată e perfectă pentru orice task doar că are un consum mai mare de energie, motiv pentru care autonomie scade. E irelevantă cât timp țineți laptopul mai tot timpul conectat la priză.

Apreciez laptopurile care au 16GB RAM, însă se putea pune și un SSD ceva mai mare pentru a avea loc și pentru jocuri. Poate că preferați un hard disc în locul unui SSD deoarece e mai ieftin.

Păreri pro și contra

Are cel mai avansat procesor de pe piață, suficientă memorie RAM, ecran IPS cu rezoluție mare și placă video Ti. Sunt numeroase configurații care poate v-ar interesa însă nu toate sunt pentru bugetul vostru, plus că poate vă gândiți să nu mai faceți nici un upgrade. Consider că se putea monta un SSD mai mare ori poate vă gândiți să puneți mai unul că are suport pentru două medii de stocare. Trebuie să alegeți un model cu componente performante pentru că îl veți folosi mulți ani și vă doriți să jucați jocuri la detalii cât mai mari.

Acer Nitro 5 AN515-52-77KQ are dotări foarte bune pentru un laptop și nu se poate compara cu unul clasic, motiv pentru care costă și ceva mai mult.

Te-ar mai putea interesa