Acer Nitro 5 AN515-52-75XE, ecran IPS de 15.6 inci

Acer Nitro 5 AN515-52-75XE are o tastatură roșie și un touchpad generos care le puteți folosi ori de câte ori călătoriți, însă trebuie să cumpărați un mouse pentru birou. Puteți alege un mouse cu fir dacă vreți să jucați jocuri competitive deoarece veți avea un dpi mai mare (precizie superioară). Ecranul său e unul foarte apreciat de posesori datorită panelului IPS cu unghiuri de vizibilitate generoase și rezoluției Full HD. Bineînțeles, nu-l veți alege pentru cum arată sau ecran, ci pentru performanțele sale din jocuri.

Are o construcție bună și combinația de culori negru cu roșu e destul de bine aleasă, pentru că evidențiază ceva mai bine anumite părți ale laptopului. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Cel mai avansat procesor pentru laptopuri e acest Intel Core i7-8750H care are și o placă video nouă numită Intel UHD 630. Chiar și așa, pentru a putea juca anumite jocuri trebuie să vă folosiți de placa dedicată. Comutarea se va face automat pentru a avea o autonomie cât mai mare și performanțele dorite în jocuri.

Setările din jocuri pot fi setate la medium sau chiar high în anumite jocuri, iar rezoluția o lăsați la 1080p pentru a nu reduce din detalii. Cu siguranță, plăci video mai scumpe sunt mai apreciate de gameri însă depinde de bugetul alocat. Sunt jocuri care cer foarte puține resurse pentru că se folosesc mai mult de procesor și poate nu au multe texturi.

Păreri pro și contra

Merită să-l alegeți pentru că are un procesor de ultimă generație, o placă video corespunzătoare, un ecran foarte clar, două tipuri de medii de stocare și sunt posibilități de upgrade. Chiar dacă sunt multe laptopuri care arată ca acesta, componentele diferă de la un model la altul. Este suficient spațiu pentru a ține toate fișierele media și kiturile de la jocuri pe acel HDD, iar pe SSD veți instala jocurile și sistemul de operare.

Laptopurile de gaming sunt tot mai căutate pentru că reprezintă cea mai bună soluție portabilă pentru cei pasionați de jocuri și nu numai. Nu trebuie să vă placă neapărat jocurile pentru a alege un laptop ca Acer Nitro 5 AN515-52-75XE.

Te-ar mai putea interesa