Acer Nitro 5 AN515-52-75HJ, laptop performant cu i7-8750H și GTX 1050Ti

Acer Nitro 5 AN515-52-75HJ e un laptop la reducere pentru cei interesați de ceva performant și care să arate bine.
Componentele sunt cele mai bune în momentul de față și nu cred că veți avea nevoie mai mult de procesorul six core și placa video GTX cu 4GB memorie video.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un laptop aspectiv și foarte performant. Puteți vedea din imaginea de alături că acest Nitro 5 are un design mai mult decât plăcut și similar cu cel al seriei AN515-31.


Beneficii

Modelul Acer Nitro 5 AN515-52-75HJ e unul apărut pe piață în 2018, iar din această cauză are componente așa de noi și performante.
Procesorul e un i7 model 8750H cu 6 nuclee care îl fac cu 25 procente mai rapid decât i7-7700HQ.
Ecranul e unul splendid cu diagonală de 15 inci, rezoluție FHD și panel IPS. Iar, pentru ca lumina să nu se reflecte acest laptop e unul cu strat anti-glare.
La capitolul memorie acest laptop are 8GB memorie RAM și un slot de memorie liberă. În opinia mea e suficientă memorie deoarece cipul grafic GTX 1050 Ti are propria memorie de 4GB.

Dezavantaje

Unitatea optică lipsește cu desăvârșire, dar are 4 porturi USB cu ajutorul cărora se poate instala sistemul de operare dorit (de preferat Windows).
Greutatea e de puțin sub 3 kg, mai exact de 2,7kg, iar în acest fel laptopul e mai bun pe post de desktop replacement. Însă se pare că compensează baterie deoarece producătorul se laudă că aceasta ține undeva la 8 ore.

Concluzii

Dacă sunteți interesați de un laptop pe post de desktop replacement care să arate bine și să nu coste o avere atunci modelul acesta ar fi recomandarea mea. Pe piață există și alte alternative, dar aceasta ar fi mai bună deoarece vine la un preț bun și are multe facilități care țin de o bună ergonomie (ecran IPS, tastatură iluminată, strat anti-glare etc).

Te-ar mai putea interesa