Acer Nitro 5 AN515-52-74F4, laptop negru cu roșu

Laptopul Acer Nitro 5 AN515-52-74F4 costă destul de puțin pentru ce componente are la interior, iar mulți gameri îl vor aprecia. Placa video e foarte importantă atunci când vreți să încercați titluri mai noi, dar nu trebuie neglijat nici procesorul. Oricum, configurațiile sunt echilibrate, motiv pentru care nu veți vedea Core i5 cu GTX 1060. Noul Core i7 are ceva mai multe nuclee care vor fi de folos doar în aplicații multi-core. Chiar și SSD face diferența pentru că e mult mai rapid decât un hard de 5400 RPM.

Combinația de negru cu roșu e destul de plăcută și o găsim chiar și pe laptopurile altor branduri, iar aici fac referite doar la seriile de gaming. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Pe acest laptop găsi unul dintre cele mai avansate laptopuri de pe piață și se vede după procesorul său cu 6 nuclee. Nici nu există altul care s-ar putea compara cu el, eventual îl comparăm cu cele de pe PC-uri. Componentele de pe laptopuri au un consum mai redus de energie pentru că laptopul are o sursă mică și bateria trebuie să ofere o autonomie bună. Dacă nu plecați nicăieri cu el, atunci îl puteți ține conectat mai tot timpul la priză cu ajutorul încărcătorului.

Laptopurile nu prea sunt însoțite de Windows 10 pentru a fi mai accesibile, însă voi tot trebuie să optați pentru această versiune pentru a beneficia de driverele corespunzătoare.

Păreri pro și contra

Sunt destul de multe motive pentru care ar trebuie să alegeți un astfel de laptop – sistem de răcire bun (puteți alege un cooling stand pentru a reduce mai mult temperaturile), tastatura iluminată e plăcută, ecran IPS cu imagine Full HD, posibilități de upgrade a configurației și sistem audio decent. Se pot conecta orice periferic la el dacă nu vă place ceva la el, că doar dorește să înlocuiască un PC.

Acer Nitro 5 AN515-52-74F4 e perfect pentru gaming, însă pe viitor vă puteți gândi la mici îmbunătățiri la configurație care pot rezulta în mai multe fps-uri sau detalii în jocuri. Fiecare brand oferă o serie pentru gaming mai accesibilă, însă sunt mici diferențe la dotări.

Te-ar mai putea interesa