Acer Nitro 5 AN515-52-5670, laptop compact pentru jocuri

Acest laptop Acer Nitro 5 AN515-52-5670 arată foarte bine, chiar mai bine decât în pozele de prezentare. La interior e prezent noul Core i5 Coffee Lake care e mai performant decât Core i7 din generația trecută. Avem un SSD mare care va fi apreciat de toți utilizatorii și pe el instalați aplicații și jocuri care vor porni destul de rapid. Multe laptopuri au doar acel Free DOS, astfel că utilizatorilor le rămâne să instaleze Windowsul. Vă puteți lua gândul de la versiune ca 7 sau 8.1 pentru că noile laptopuri acceptă doar Windows 10 deoarece numai acesta oferă drivere compatibile.

Chiar dacă avem componente mai bune, designul seriei rămâne același și nu cred că trebuia schimbat la generația nouă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul din imagine se comportă excelent în jocuri pentru că are o placă video cu memorie de 4GB, dar e versiunea Non Ti. Spațiul de stocare e destul de mare și e oferit de două tipuri de medii de stocare. Îmi place că hardul e de 7200 RPM, deci e ceva mai performant și silențios decât cele de pe multe alte laptopuri. Oricum, SSD-urile de tip M.2 sunt viitorul pentru că sunt compacte și ceva mai performante.

Păreri pro și contra

Răcirea e destul de eficientă ca la altele și se vede că în spate are evacuare destul de generoasă. Avem un ecran IPS care e cea mai bună alegere pentru că imaginea e clară în fiecare colț al ecranului, iar luminozitatea e satisfăcătoare indiferent de condițiile din jur. Chiar dacă nu e cel mai ușor model nici nu cred că v-ar deranja pentru că un laptop de gaming trebuie să fie cât mai rece la interior și poate că nici nu mai e nevoie de un cooling stand. Eu l-aș recomanda pentru a reduce cu câteva grade și aveți un airflow mai bun sub laptop.

Acer Nitro 5 AN515-52-5670 e unul dintre cele mai bune modele care le puteți lua în acest buget și mai sunt și cele cu AMD Ryzen care mi se par la fel de interesante, dacă nu vreți neapărat o placă video NVIDIA.

Te-ar mai putea interesa