Acer Nitro 5 AN515-51-78SK, laptop creat pentru jocuri

Laptopul Acer Nitro 5 AN515-51-78SK e unul dintre multele modele create pentru jocuri/gaming și se vede foarte bine pentru că are o tastatură iluminată. Nu e o tastatură oarecare ci una iluminată pe roșu iar tastele WASD se văd foarte bine și sunt foarte importante pentru gameri. Alți producători au evidențiat ceva mai diferit acele taste chiar și fără a fi iluminate (făcându-le roșii). Bineînțeles, intensitatea iluminării poate fi ajustată în funcție de preferințe sau luminozitatea din jur.

Chiar și touchpadul e foarte bine evidențiat și pe lângă poza de jos am pus și prezentarea de la final. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Componentele acestui laptop sunt suficient de avansate și din păcate nu am văzut o versiune ceva mai bună de Core i7. Acest Intel i7-7000HQ e creat pentru sarcini grele cum sunt jocurile sau chiar pentru editare video. Poate că un desktop în același buget ar fi puțin mai performant (dacă luăm în calcul și un monitor), însă un laptop e portabil și foarte compact. De aceea îl puteți folosi oriunde și are o greutate de numai 2.7 kg.

Cu fiecare generație, laptopurile devin tot mai ușoare dar depinde și ce fel de componente sunt utilizare. În general laptopurile mai groase au un sistem de răcire mai bun, deci nu ar fi un minus că sunt atât de mari. Un astfel de laptop are nevoie de Windows 10 chiar dacă e Linux pe el instalat și instalarea e simplă dacă vă folosiți de un stick USB 3.0.

Păreri pro și contra

E vorba de o serie destul de elegantă și combinația de negru cu roșu e alegerea perfectă și mulți gameri o apreciază. Alte serii oferă tastaturi iluminate RGB, dar și așa nu cred că ați alege o culoarea care să vă deranjeze la ochi. Performanțele sunt acceptabile dacă nu vreți să jucați noile titluri la detalii mari și rezoluție FullHD.

Aș putea spune că acest Acer Nitro 5 AN515-51-78SK e un model multimedia cu capabilități de gaming, iar unii ar opta pentru un GTX 1060 sau chiar o placă mai scumpă. Anumite serii nu oferă anumite componente, de aceea există Acer Predator și altele.

Te-ar mai putea interesa