Acer Nitro 5 AN515-51-72FJ, laptop cu tastatură roșie

Laptopul Acer Nitro 5 AN515-51-72FJ e unul dintre cele mai noi soluții de gaming de la acest brand și chiar dacă nu are cea mai avansată placă video, se descurcă fare bine în majoritatea jocurilor. Seamănă destul cu alte serii (exemplu: Nitro V), doar că aceasta e concepută pentru jocuri. Combinația de negru cu roșu evidențiază faptul că e conceput special pentru jocuri, iar la unele branduri pot fi alte combinații sau tastatura e iluminată RGB (paletă de culori mai mare).

Toate modelele arată la fel chiar dacă componentele sunt diferite și pot fi chiar variante la prețuri mult mai diferite. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

A fost introdus cel mai bun procesor de pe piață pentru a nu întâmpina probleme indiferent ce aveți de gând să faceți. Totuși, performanțele mai mari redus din autonomia laptopului, motiv pentru care i7-7700HQ nu e prezent pe ultrabookuri. Unii pasionați de jocuri apreciază și noua generație Kaby Lake R deoarece e una cu modele Quad Core.

Totuși, plăcile video GTX 1050 Ti nu se regăsesc în orice buget și vă ajută să rulați cele mai noi titluri la detalii mici spre medii. Bineînțeles, discutăm de o rezoluție Full HD și nu recomand să o reduceți deoarece detaliile sunt foarte importante. Pentru un plus de productivitate, un mouse e cam obligatoriu.

Păreri pro și contra

Cred că prețul îl recomandă și chiar arată foarte bine comparativ cu soluțiile oferite de alte branduri. Poate fi luat și dacă nu vă jucați jocuri deoarece anumite dotări nu sunt prezente pe laptopuri clasice (cum ar fi tastatura iluminată, ecran FullHD etc). Dacă vă uitați bine la hardware-ul său veți observa că are o placă video rezonabilă care e cu 25% mai bună decât cea clasică (non Ti), iar viteza de procesare e asigurată de un procesor destul de bun.

Acer Nitro 5 AN515-51-72FJ poate fi transportat cu ușurință chiar dacă nu e cel mai portabil laptop de 15 inci. Spre deosebire de un desktop, acesta poate fi mutat ușor, nu sunt foarte multe cabluri în jurul său (depinde cât de mult vă plac perifericele wireless).

Lasă un comentariu