Acer Nitro 5 AN515-51-70RK, laptop negru cu i7-7700HQ

Acest Acer Nitro 5 AN515-51-70RK e varianta puțin mai scumpă deoarece are un procesor ceva mai bun și care nu prea are concurență. Sunt puține branduri care oferă soluții de gaming la prețuri corecte, de aceea recomand modele cum e și cel de jos. Sunt destul de multe laptopuri cu configurații bune, dar performanțele se mențin constante numai dacă temperaturile sunt aceleași. De aceea nu trebuie să neglijăm sistemul de răcire și dimensiunea evacuării aerului cald.

Poate că pozele de prezentare nu sunt destul de realiste, de aceea am și pus poza de jos. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Modelul Intel Core i7-7700HQ e apreciat de majoritatea utilizatorilor deoarece oferă o viteză de procesare superioară, datorită celor 4 nuclee și frecvenței de lucru mari. Acesta poate rula orice tip de aplicație sau conținut video că doar are un ecran superb de 15.6 inci.

Trebuie evitate laptopuri cu hard discuri clasice, mie îmi plac mai mult cele cu SSD-uri m.2 (ideal ar fi dacă ar fi cu suport NVMe). Dacă bugetul nu vă permite, acel upgrade se poate face ulterior sau alegeți un SSD clasic. Ideea e că laptopurile vor deveni mai compacte și gamerii vor trece pe platforme mobile. Chiar dacă e mai scump decât un desktop, diferența nu e foarte mare.

Păreri pro și contra

Are toate tehnologiile de comunicații și porturile necesare, iar acestea au devenit standard pe noile laptopuri (WiFi ac, USB 3.1, bluetooth 4.1). Durata de viață a bateriei nu e foarte mare în cazul laptopurilor de gaming, dar nu e o problemă pentru cei ce-l folosesc dar la birou. Unitatea DVD nu mai e atât e populară deoarece instalarea sistemului de operare se poate face mai rapid cu o memorie USB 3.0.

Acer Nitro 5 AN515-51-70RK e doar unul dintre numeroasele laptopuri care se adresează pasionați de jocuri și nu numai. Nu sunteți obligați să jucați jocuri pe acesta dacă nu doriți, poate vă place cum arată și tastatura iluminată chiar devine utilă. Dacă nu sunteți convinși că acesta e laptopul potrivit, atunci puteți alege variantele cu ecran mai mare.

Te-ar mai putea interesa