Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Acer Nitro 5 AN515-51-59K6, laptop cu GTX 1050 Ti 4GB

Acest laptop Acer Nitro 5 AN515-51-59K6 e cel mai ieftin model pentru gaming și veți rămâne chiar surprinși cât de bine se descurcă în majoritatea titlurilor. Nu sunteți obligați să jucați toate jocurile la setări maxime sau rezoluție maximă, puteți reduce detaliile care nu vă interesează sau chiar rezoluția. Un laptop e mult mai compact decât un desktop, de aceea sunt prezente componente hardware diferite. Îmi place cum arată și trebuie să vă gândiți că nu mai e nevoie de un monitor pentru că e vorba de un IPS de 15.6 inci cu imagine de 1920 cu 1080 pixeli.

Seamănă puțin cu seria Nitro V, doar că aceea e una multimedia și nu are finisaje roșii cum sunt la cele de gaming. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Procesorul acestui laptop e unul foarte cunoscut în special de gameri pentru că oferă caracteristici speciale bune. Chiar și variantele Refresh sunt performante și merită luate în considerare dacă nu vă place acest laptop, ci poate vă place mai mult unul multimedia. Acesta are capabilități de gaming, dar e loc de mai bine că doar nu e cel mai scump.

Chiar dacă nu vă pasionează jocurile poate că vă place tastatura iluminată, designul și vă doriți un laptop performant care să-l folosiți mulți ani de acum încolo.

Păreri pro și contra

Construcția e destul de premium din câte am văzut și o puteți vedea mai bine în prezentarea video. Laptopurile acestea suportă până la 32GB RAM, dar eu consider că 16GB e de ajuns pentru cele mai multe jocuri disponibile, plus că memoria RAM e destul de scumpă. Puteți să vă gândiți la un SSD dacă vă place ca totul să pornească rapid sau chiar instant (în cazul aplicațiilor).

Prețul componentelor pentru PC sunt destul de scumpe pentru că performanțele sunt ceva mai mari în același buget, dar diferența nu mi se pare a fi prea mare dacă luăm în calcul și un monitor IPS pentru acel PC. Acer Nitro 5 AN515-51-59K6 e o alegere inspirată și chiar nu aș opta pentru un model cu panou de ecran clasic.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu