Acer Nitro 5 AN515-51-574W, laptop negru cu roșu

Laptopul Acer Nitro 5 AN515-51-574W e conceput pentru taskuri ceva mai diferite decât un model office și se poate vedea după dotările sale. Are un hardware desul de bun pentru mule jocuri, dar la unele titluri noi chiar e nevoie de mai mult performanță. Dacă bugetul vă este limitat atunci o astfel de serie de laptopuri e perfectă. Pot spune că arată foarte bine și o să vă placă foarte mult acea tastatură iluminată. Dacă vreți ca laptopul să se miște mai bine, instalați un SSD în locul HDD-ului.

În rest, nu mai sunt necesare alte investiții, eventual un mouse bun dacă vreți să jucați shootere. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

E prezent cel mai bun procesor Core i5 pentru jocuri dar și cele Kaby Lake R sunt destul de apreciate pentru că au 4 nuclee. Chiar dacă are două plăci video, pentru jocuri aveți nevoie de una cu memorie video proprie iar versiunea GTX 1050 de pe acesta, are 4GB.

Cu fiecare generație, ecranele suferă îmbunătățiri iar la acesta avem un IPS foarte bun. Consider că 8GB de memorie e de ajuns pentru cele mai multe jocuri de pe piață, dar unele pot cere mai mult (maxim 16GB).

Păreri pro și contra

Sunt incluse componente destul de avansate pentru a putea rula jocuri sau aplicații de editare video. Sunt destul de multe jocuri noi care pot fi rulate la detalii mici, dar depinde și ce anume vă interesează. De exemplu, PUBG se joacă la detalii mici pentru a vedea mai bine inamicul și setați doar detalii mai mari pentru distanță. Pe acest laptop sunt și numeroase porturi care pot permite conectarea unor periferice, însă nu cred că veți conecta un monitor (compatibil G-Sync Ready) deoarece ecranul său e destul de bun.

Singurul minus al acestui model Acer Nitro 5 AN515-51-574W e greutatea, dar e justificată de sistemul de răcire care e ceva mai eficient decât cel clasic. Aerul cald e evacuat ceva mai bine prin spate și se vede foarte bine din poze sau prezentări video cu acesta sau alt model din serie.

Lasă un comentariu