Acer Nitro 5 AN515-43, laptop pentru gaming negru cu roșu

Acer Nitro 5 AN515-43 e o serie de laptopuri de gaming care chiar arată bine și oferă o configurație satisfăcătoare pentru mulți pasionați de gaming. Eu prefer varianta cu procesor AMD deoarece oferă un scor de performanță bun pentru un preț excelent. Vedem și un ecra super cu rată de refresh mare care ajută în jocurile care pot fi rulate cu peste 60 de fps-uri, imaginea fiind destul de fluentă. Acesta poate fi folosit chiar și ca un laptop clasic doar că nu veți avea acel design ultraportabil și bateria nu are o durată de viață mare.

Sunt destul de multe laptopuri create special pentru jocuri doar că prețurile sunt mari, iar mulți utilizatori nu și le pot permite. Cel de jos e interesant deoarece e comparabil ca preț cu un laptop office cu Core i7. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesorul se numește AMD Ryzen 5 3550H care e pe 12 nm și are o placă video integrată Vega 8, iar când vă jucați se va folosi de GTX 1650. poate pe viitor vom vedea mai multe plăci video AMD cu memorie dedicată. Nu cred că veți folosi foarte des touchpadul deoarece mouse-il oferă mult mai multă productivitate și precizie dacă vorbim de variante de gaming.

Păreri pro și contra

Tastatură roșie chiar arată bine pe un laptop negru și e cea mai populare culoare deoarece e plăcută seara sau noaptea. Poate fi îmbunătățit laptopul dacă vreți ceva mai mult multitasking sau spațiu de stocare, aceste două părți ale laptopului pot fi mărite (memorie și spațiu de stocare). E echipat cu una dintre cele mai bune tastaturi însă e loc de mai bine, dar să nu uităm nici de difuzoarele sale care sunt acceptabile. Tastatele WASD, NumLock și săgețile sunt bine evidențiate chiar și fără iluminarea tastelor.

Acer Nitro 5 AN515-43 are un hardware avansat care se apropie de performanțele unui PC doar că acum nu mai e nevoie de un monitor pentru că aveți un display de 120Hz. Bineînțeles, configurația și dotările diferă în funcție de alegere și acel ecran diferă de la un model la altul.

Te-ar mai putea interesa