Acer Nitro 5 AN515-42-R61M, laptop de gaming cu Ryzen 5 2500U

Trebuie apreciat tot mai mult laptopurile cu AMD pentru că discutăm de noua generație care e competitivă și eficientă. Acer Nitro 5 AN515-42-R61M e unul dintre variantele care pot rula jocuri la detalii bune, deoarece acest Ryzen 5 2500U e echivalentul unui i5. Pentru jocuri aveți nevoie și de o placă video dedicată bună, iar cea care o aveți pe acesta e similară cu GTX 1050. Deci e mult peste multe laptopuri și cred că o să vă placă cum arată, în speciale că multe laptopuri în acest buget nu oferă o tastatură iluminată roșie.

Chiar dacă unele componente sunt diferite față de alte modele din serie, aspectul laptopului rămâne același. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Configurațiile cu AMD sunt alegeri foarte bune și chiar nu aveți ce să le reproșați pentru că sunt mai atractive ca preț. Singurul lucru care nu-mi place sau nu-mi convine e că nu avem o alternativă la configurațiile cu i7. Procesoarele Rzen 5 și 3 sunt foarte populare și le găsim pe tot felul de serii, indiferent de brand.

Vă puteți gândi să mai puneți o placă de 8GB pe slotul liber pentru că anumite jocuri pot să ceară mai mult sau poate folosiți aplicații profesionale. Nu e conceput pentru a fi portabil, ci pentru a fi folosit pe birou ca un PC de aceea nu-i putem reproșa nimic la capitolul greutate sau dimensiuni.

Păreri pro și contra

Laptopul promite să ofere o autonomie bună în condiții office, însă ea scade drastic când se folosește placa grafică și procesorul în full load (jocuri). Construcția e destul de reușită la un așa laptop și zonele de culoarea roșie sunt destul de bine evidențiate. Sunt prezente porturi foarte numeroase pe marginea sa. Chiar și ecranele au avansat puțin pentru că au specificații mai bune pentru gaming și nu numai, dar IPS-urile sunt ceva mai bune (pot avea un refresh mare).

Acer Nitro 5 AN515-42-R61M e un gadget destul de reușit și care are un sistem de răcire speciale, care menține laptopul rece. Bineînțeles, se va încălzi în anumite jocuri și cu un hardware mai avansat, laptopul se descurcă mai bine

Te-ar mai putea interesa