Acer Nitro 5 AN515-41-F3GY, laptop cu AMD FX 9830P Quad-Core

Laptopul Acer Nitro 5 AN515-41-F3GY e ceva mai diferit față de restul configurațiilor disponibile, adică are un procesor AMD FX 9830P și placă video Radeon RX 550. Cu alte cuvinte, performanțele laptopului se apropie de cele ale unui model cu Core i5-7200U și GTX 950M. Atunci când comparați aceste componente trebuie să luați în calcul că e vorba de o platformă mobilă, adică placa video e varianta pentru laptop (performanțele sunt ceva mai mici). Are un preț foarte bun deoarece nu are Windows 10 preinstalat, ci Linux. Bineînțeles, veți instala ulterior sistemul de operare corespunzător care va evidenția mai bine performanțele laptopului.

Acest laptop arată foarte bine și designul diferă de la un model la altul, doar seria V Nitro e similară cu aceasta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Componentele unui laptop sunt foarte importante atunci când îl vreți pentru gaming. Mie îmi plac mai mult laptopuri cu SSD și evit pe cele cu HDD, deoarece totul se mișcă mai bine și nu-mi place să stochez multe date pe laptop. Chiar dacă nu e un laptop de 17.3 inci, ecranul oferă specificații tehnice bune, cum ar fi rezoluția 1080p.

Aveți posibilitatea instalării unei memorii RAM suplimentare datorită slotului liber, în cazul în care anumite jocuri cer mai multe resurse. Nu e cel mai portabil laptop de 15 inci – 2.7 kg, dar nu cred că deranjează pe cineva deoarece nu e vorba de un gadget ultraportabil.

Păreri pro și contra

Oferă componente hardware foarte bune în acest buget și nu vă recomand pentru gaming laptopuri care nu au cel puțin un SSD și memorie de 8GB. E de apreciat faptul că are un sistem de răcire mai bun decât cel al unui laptop clasic, dar e loc de mai bine. Arată foarte bine și nu lipsește tastatura iluminată care devine utilă atunci când vă jucați sau lucrați până seara târziu.

Acer Nitro 5 AN515-41-F3GY e doar un exemplu, puteți opta pentru o configurație cu Intel dacă nu vă place aceasta doar că prețurile și componentele nu sunt sunt aceleași. O prezentare mai generală pentru cei interesați poate fi vizionată din clipul de mai jos.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Acer Nitro 5 AN515-41-F3GY, laptop cu AMD FX 9830P Quad-Core”

  1. Puteai sa ne arati ceva concret , sa testezi ce poate sa faca in realitate , cum se comporta in niste jocuri testate de tine, sa ne dai niste valori (fps, setarile grafice alese de tine)

Comentariile sunt închise.