Acer Nitro 5 A515-51-72FJ, laptop elegant negru cu roșu

Laptopul Acer Nitro 5 A515-51-72FJ arată ceva mai bine decât seriile clasice Aspire, dar și construcția e diferită că doar e construit pentru un anumit segment. E vorba de o serie care a fost prezentă mult timp pe piață și care prezintă: sistem de răcire avansat, Dolby Audio Premium, GeForce GTX 1050 Ti și WiFi ac. Cele mai multe laptopuri de la acest brand sunt de tip multimedia, dar cred că ar trebuie să optați pentru unul de gaming dacă vă gândiți să jucați jocuri.

Din poza de jos se văd foarte bine tastele sale deoarece discutăm de o tastatură iluminată care se asortează cu restul finisajelor care sunt pe roșu. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Componentele acestui laptop sunt satisfăcătoare, iar viteza de procesare chiar e generoasă cu acel procesor i7-7700HQ. Nu s-au mai lansat modele de gaming de ceva timp pentru că nu a fost necesar mai mult și gaming la rezoluția 4K chiar nu are sens pe un ecran atât de mic, de aceea producătorii nici nu oferă soluții cu ecran 4K.

Cred că producătorii ar trebui să se concentreze mai mult pe actualele laptopuri, pentru că le pot îmbunătăți destul de mult. Laptopul de sus s-ar fi mișcat mai bine dacă ar fi avut un SSD suplimentar sau în locul HDD-ului.

Păreri pro și contra

Din poza de sus se pot vedea anumite dotări, dar performanțele sale le veți vedea doar dacă testați un joc sau poate rulați niște benchmarkuri. Ecranul e plăcut chiar dacă nu e cel mai grozav de pe piață pentru că nu veți sta prea departe de ele că doar diagonala sa e de 15.6 inci. Tastatura iluminată nu e prezentă pe orice serie .

Acer Nitro 5 A515-51-72FJ oferă o experiență plăcută indiferent ce aveți de gând să faceți pe el și chiar nu e nevoie de un desktop sau alt laptop. Acesta face față oricărei provocări, adică poate rula cam orice joc la detalii decente. Pentru a vă juca la detalii maxime, e nevoie de un laptop mult mai scump care poate costa chiar și dublu.

Te-ar mai putea interesa