Acer New Swift 3 SF314-55-57Z6, laptop ultraportabil cu i5-8265U

Laptopul de culoare roșie Acer New Swift 3 SF314-55-57Z6 arată foarte bine în comparație cu generația precedentă dar și față de alte serii. Din numele său reiese faptul că e vorba de generația 2018 și că are un ecran nu foarte mare, iar performanțele diferă de la seria Swift 3 și la Swift 5. Pe acesta găsim un Core i5 nou și interesant pentru că în benchmarkuri chiar m-a dat pe spate deoarece poate fi comparat cu un Core i7 din generația precedentă.

Din poza de jos se vede că are un design robust din aluminiu, de aceea e și mai subțire. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acest i5-8265U e ceva mai bun decât predecesorul pentru că lucrează la frecvențe mai mari iar în anumite aplicații se vede foarte bine. Nu sunt diferențe majore între cele două modele dar când e vorba de sarcini mai dificile, veți aprecia Turbo Boost-ul de până la 3.9 GHz.

E echipat cu un IPS de 14 inci cu rezoluție 1080p și nici nu mai sunt laptopuri cu rezoluție mai mică. Portul HDMI permite conectarea unui ecran mai mare dacă vreți să faceți o prezentare sau să vizionați conținut media. În rest, orice periferic se poate conecta la el chiar și cele fără fir. Tehnologia WiFi ac e cea mai populară și laptopurile de gaming au o placă de rețea mai bună WiFi ac 2×2 (Dual Band).

Păreri pro și contra

Performanțele office sunt decente cu o așa configurație și chiar nu e nevoie de vreun upgrade, oricum nu se mai pot face multe (doar SSD-ul se poate schimba). Ecranul pare a fi mai generos pentru că marginile sunt mai mici, însă doar carcasa a scăzut în dimensiuni, motiv pentru care laptopul cântărește doar 1.35 kg. Conectivitatea e foarte bună la noile laptopuri și veți vedea o diversitate porturi USB (e prezent chiar și cel de tip C).

Laptopul anterior Acer SF314-55-57Z6 e doar unul dintre numeroasele modele care au fost lansate anul acesta și dacă nu vă place culoarea, se poate alege alta și pot fi diferențe mici și la configurație.

Te-ar mai putea interesa