Acer New Swift 3 SF314-55-55EF, laptop cu procesor Whiskey Lake

Dacă sunteți interesați de un laptop ultraportabil atunci vă recomand modelul Acer New Swift 3 SF314-55-55EF care are o construcție rigidă (carcasa e din aluminiu), greutate de 1,3kg și o autonomie de până la 12 ore (după cum se laudă Acer).
Se adresează persoanelor interesate de un dispozitiv pentru acasă ori pentru la lucru care să fie foarte subțire și cu performanțe ridicate.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un dispozitiv ok din toate punctele de vedere. Aspectiv e de nota 10, venind pe culoare argintie (producătorul îi zice Sparkly Silver).


Pro

Pentru a conecta orice dispozitiv extern la acest aparat avem o mulțime de porturi și conexiuni printre care se numără 4 USB-uri, wireless ac, HDMI și card reader. Portul LAN devine ceva depășit pe dispozitivele foarte subțiri și e înlocuit de wi-fi ac.
Procesorul e un i5-8265U cu 4 nuclee și face parte dintr-o generație nouă. Ca performanțe este aproape echivalent unui i5 desktop cu diferența că are un consum energetic mic.
Modelul Acer New Swift 3 SF314-55-55EF e unul cu o portabilitate extremă… aș zice. Acest lucru se datorează faptului că are carcasa din aluminiu și că bateria ține vreo 10-12 ore… depinde și ce sarcini rulați pe laptop. Greutatea, după cum am zis mai sus, e de circa 1,3 kilograme.
Ecranul e unul de 14 inci cu rezoluție FHD și panel IPS. Din această cauză totul va fi foarte clar.

Contra

Cipul grafic e unul cu memorie shared. Era bine dacă era un cip Nvidia cu 2GB memorie dedicată.

Verdict

Dacă sunteți interesați de un laptop tip ultrabook atunci acest model ar fi recomandarea mea. Există multe modele de laptopuri subțiri, dar acesta se evidențiază prin faptul că are portabilitate bună și performanțe care nu pot fi egalate.
În cazul în care doriți să vedeți filme pe un ecran mai mare atunci acest lucru e posibil prin faptul că dispozitivul are port HDMI. Iar, procesorul e atât de puternic încât permite afișarea filmelor 4K.

Te-ar mai putea interesa